“The Future of Infrastructure in Central and Eastern Europe”

Locul desfasurarii: Bucuresti, Howard Johnson Grand Plaza Hotel

Organizator: Ministerul Transporturilor si The One Tdi - International PR&Events Management

“The Future of Infrastructure in Central and Eastern Europe”

Compania TheOneTdi – International PR & Events Management are onoarea de a va anunta organizarea la Bucuresti, in perioada 8- 9 Noiembrie 2007, a primei Conferinte internationale dedicate dezvoltarii infrastructurilor de transport in Europa Centrala si de Sud-Est.
Forumul se desfasoara sub patronajul Ministerului Roman al Transporturilor si beneficiaza de sprijinul si participarea personala al ministrului Ludovic Orban.
Evenimentul isi propune:
• Evaluarea impactului procesului de integrare in UE asupra infrastructurilor din statele Europei Centrale si de Sud-Est;
• Informarea reprezentantilor mediului de afaceri european si international asupra conditiilor concrete din Europa Centrala si de Sud-Est (piata muncii, taxe si impozite, proceduri pentru licitatii, proiecte prioritare existente);
• Realizarea de contacte directe intre reprezentantii mediului de afaceri international si oficialitatile din administratia publica centrala si locala care gestioneaza fondurile structurale;
• Impartasirea experientei statelor UE (Portugalia, Grecia, Irlanda, Spania) care s-au confruntat cu probleme asemanatoare celor ale statelor ultimului val de aderare;
• Informarea reprezentantilor administratiei locale asupra solutiilor tehnologice existente pentru problemele lor;
• Informarea companiilor locale din zona tinta asupra posibilitatilor de creare de joint ventures cu intreprinderi din statele UE dezvoltate.
• Tratarea unor probleme acute privind stadiul legislatiei, proceduri de incheiere si derulare a contractelor, rolul asigurarilor in domeniul constructiilor, formule de cofinantare si garantare a creditelor prin surse private.


Ionut Georgescu

Despre THE ONE TDI

Compania The One Tdi SRL International PR&Events Management a fost infiintata la inceputul anului 2006, cu scopul organizarii de evenimente de business si de cultura in Romania. Patrimoniul societatii a fost reprezentat de la bun inceput de resursa umana; angajatii companiei avand o lunga si vasta experienta in marketing si PR, fiecare reusind sa aduca un plus de valoare si o nota de originalitate in tot ceea ce am reusit sa intreprindem.
Noiembrie 2007 a reprezentat momentul in care The One TDI a organizat primul sau eveniment sub brand propriu “the Future of Infrastracture in Central and Eastern Europe”. Pana la acel moment am prestat servicii subcontractate catre un trust media ce avea inclus o divizie de organizare de astfel de evenimente.
FICEE (www.ficee.eu) a fost organizat sub patronajul Ministerului Transporturilor din Romania si prin sprijinul direct al domnului Ludovic Orban. Evenimentul s-a bucurat de o larga si consistenta prezenta din partea Uniunii Europene (Domnul Jonathan Scheele, Head of Unit - DG TREN, Dul. Claus Kondrup - Principal Administrator, DG Regional Policy, European Commission, etc.), a ministerelor din tarile din regiune (Doamna Barbara Kondrat, Undersecretary of State, Ministry of Transport Poland, Doamna Krassimira MARTINOVA, Deputy Minister, Ministry of Transport of Bulgaria, etc.) si, de asemenea, din partea companiilor private si de stat (Bechtel, Thales, Curiero, CNADR, CFR, Metrorex, etc.). Principalul nostru partener in organizarea acestui forum a fost renumita companie de audit Deloitte Touche Tohmatsu.
Am reusit cu acest eveniment sa ne atingem scopul propus, acela de a transforma Bucurestiul intr-un centru regional pentru intalniri, analize si solutii pe diverse tematici.

Participare: Intrare libera