Aniversare 20 de ani - Tipografia REAL

Locul desfasurarii: http://www.tipografiareal.ro

Organizator: Tipografia REAL

Aniversare 20 de ani - Tipografia REAL

20 ani de Excelenta in tipar! 

Anul acesta Tipografia REAL sarbatoreste 20 de ani de la infiintare!

Am crescut, ne-am innoit si ne-am reinventat an de an!

Suntem tipografia care furnizeaza gama cea mai largă de produse: tipar publicitar, formulare financiar-contabile personalizate, formulare bancare si de curierat, tipizate uzuale si hartie de imprimanta, mailing, billing, role pentru casele de marcat, cutii, carti, etichete, stampile si altele.

Ne onoreaza faptul ca suntem preferati de un numar tot mai mare de clienti. In anul 2010, peste 30.200 de clienti au cumparat dela Tipografia REALsi am realizat o crestere cu 15% a cifrei de afaceri fata de anul 2009. 

In iulie 2011 am achizitionat cea mai performanta masina de tipar plan din Romania. KBA Rapida 106-10 tipareste 15.000 de coli/ora si este campioana la timpul de pregatire al comenzilor, fiind capabila sa produca peste 100 de lucrari pe zi. Valoarea totala a investitiei se ridica la peste 2.500.000 Euro, cuprinzând, pe langa masina de tipar, si o linie completa de finisare (masina de foldat, masina de adunat si capsat, ghilotina). 

Am incheiat anul 2011 cu vanzari record si o crestere cu 8% a cifrei de afaceri fata de anul 2010. 

In 2012 am continuat trendul crescator, cu o majorare de 15% a cifrei de afaceri fata de 2011. 

In 2013 am cooptat in echipa noastra oameni noi, cu multa experienta si initiativa, si am reorganizat si dezvoltat departamentul comercial. Suntem acum mai pregatiti sa raspundem solicitarilor clientilor nostri prompt si de calitate. 

Aniversam frumoasa varsta de 20 ani prin deschiderea unei noi sectii de productie de carte. Unele dintre cele mai mari edituri din tara ne-au apreciat profesionalismul si ne-au invitat sa le fim parteneri in tiparul de carte. Ai carte, ai parte! 

Tot in 2013 am achizitionat un nou echipament de print digital de top, Canon 6010S  care completeaza cu success gama de produse si servicii a Tipografiei REAL. 

Sunteti implicat intr-o campanie de promovare si aveti termene foarte scurte pentru realizarea tipariturilor? Doriti calitate la un pret corect ? Ne gasiti oricand la telefon sau pe e-mail. Sau ne chemati si venim noila Dvs. Vomgasi solutia cea mai rapida de a va onora orice comanda de produse tiparite. 

Aplicatii complexe? Mailing? Billing?

Le-am facut si le vom face la fel de bine in continuare. Suntem specialisti in prelucrarea bazelor de date iar tehnologia digitala de ultima generatie, de care dispunem, rezolva perfect si in timp record astfel de aplicatii. 

Va invitam sa experimentati Excelenta in tipar la Tipografia REAL!

Despre TIPOGRAFIA REAL

Tipografia REAL, activa de 20 ani pe piata romaneasca, este specializata in tipar publicitar, tipar de carte, formulare personalizate, tipizate financiar-contabile, role pentru case de marcat, mailing, billing si multe altele. An dupa an Tipografia REAL s-a situat in primele locuri din topurile de profil. La baza performantelor Tipografiei REAL se afla o echipa dinamica si profesionista, capabila sa realizeze cu succes orice comandă de produse tiparite.

Confirmare pana la data: 18 iulie 2013

Participare: Intrare libera