De doua ori mai usor cu doua aplicatii software

Medias - 26 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Toptech faciliteaza managementul activitatii in baruri, restaurante, fastfood-uri, cafenele etc. prin implementarea a doua sisteme de gestiune specifice. Acestea vin in ajutorul managerilor facilitand atat procesul de vanzare de bunuri si servicii cat si controlul stocurilor si al activitatii in general.

Ambele soft-uri oferite de TopTech se adreseaza celor care doresc sa isi eficientizeze afacerile prin automatizarea gestionarii resurselor (timp, marfa, bani, forta de munca). Programele ofera solutii personalizate, astfel incat clientul are posibilitatea de a prevedea orice elemente pe care le considera necesare propriei activitatii si de a propune TopTech sa opereze modificari in consecinta.

Elemente specifice solutiilor TopTech

Solutia de managementul comenzilor este un instrument FrontOffice ce reduce practic cu 50% timpul de raspuns la cerere, permitand astfel personalului sa se ocupe mai mult de client, sau de mai multi clienti odata. Aplicatia este destinata lucrului cu monitoare de tip TouchScreen ( POS), avand o interfata atragatoare si usor de folosit. In modulul retea, aplicatia foloseste baza de date a unui sistem BackOffice cu care comunica usor pentru preluare si transmitere de date privind situatia stocurilor. Solutiile sunt adaptabile oricarui tip de unitate, de la cele care deservesc un numar redus de clienti pana la mari lanturi de restaurante / baruri etc. ce se intind pe teritoriul tarii sau chiar in afara granitelor. Interfata de tip POS asigura desfasurarea rapida a procesului de vanzare, permitand conectarea de cititor pentru coduri de bare precum si a celor mai utilizate tipuri de case de marcat.

Comenzile instantanee la bar si la bucatarie duc la economisirea timpului de preluare si executare a cererii; se emite apoi nota de plata desfasurata si se efectueaza automat inventarul la predarea turei. Programul permite astfel urmarirea stocurilor si fluxului de marfa, realizarea necesarului zilnic, avertizarea asupra stocurilor minime de marfa, urmarirea consumului de produs si optimizarea stocului ideal pe o perioada urmatoare, urmarirea timpului de raspuns la preluarea comenzii si monitorizarea eficientei angajatilor.

Gestionarea mai multor locatii (bar, terasa, restaurant)

Programele ofera posibilitatea gestionarii si controlului la distanta prin Internet a activitatii si stocurilor unui lant de restaurante, baruri, cafenele, fastfood-uri etc. indiferent de localitatea in care se afla. Managerul unei astfel de afaceri poate obtine de oriunde si oricand toate rapoartele privind activitatea angajatilor, timpii de servire, gradul de ocupare, fluxul de vanzari raportat la categorii si produse, variatia stocurilor intr-o anumita perioada, fluctuatia profitului in functie de diferiti parametri etc.

Firma TopTech ofera solutii adaptate fiecarui tip de afacere in parte, putandu-se opera modificari asupra programelor astfel incat sa raspunda cel mai bine necesitatilor de management si control al fiecarui client.

Despre TopTech

Inca de la infiintare, din anul 1992, TopTech si-a castigat o certa reputatie intre firmele de distributie de echipamente si solutii IT&C, reusind deopotriva sa impulsioneze dezvoltarea pietei de profil si sa-i satisfaca exigentele. Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice. Colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificata de produse, flexibilitatea si complexitatea solutiilor oferite constituie o prestigioasa carte de vizita, care a mentinut TopTech in topul firmelor din domeniu. TopTech distribuie o gama larga de produse IT si integreaza solutii IT In toate segmentele: Large Accounts, Medium Business si Small Business.
Astazi, numele TopTech este asociat cu tehnologie avansata, calitate sigura si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori; TopTech detine statutul de Gold Official Dealer Toshiba si a primit distinctia de Best Dealer Toshiba 2005 / 2006 in Romania.

Adriana Parpala
marketing@toptech.ro
marketing@toptech.ro