touroperatoroutgoing    

Comunicate de presa si evenimente pe tema touroperatoroutgoing

 • touroperatoroutgoing. Karpaten Turism

  touroperatoroutgoing

  Bucuresti - 22 May 2019

  Comunicat de Karpaten Outgoing SRL

  Karpaten Turism a câștigat două premii la Gala TopHotel Awards 2019, cel mai important eveniment din industria de turism din România, fiind desemnat al doilea an la rând Cel mai bun turoperator de incoming și obținând locul al 3-lea la categ ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: karpatenturism , liderdepiataincoming , touroperatoroutgoing , tophotelawards

  Vezi toate comunicatele de presa despre touroperatoroutgoing

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul touroperatoroutgoing.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la touroperatoroutgoing. Informatiile despre touroperatoroutgoing cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul touroperatoroutgoing, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la touroperatoroutgoing, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.