Magor Csibi și Robert Iancu sunt noi PARTENERI în TREND CONSULT

BUCURESTI - 2 noiembrie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

Live site

Magor Csibi, H/O Leadership & Culture Practice și Robert Iancu, H/O Management Practice în cadrul companiei de consultanță și training TREND CONSULT, au fost anunțați ca noi parteneri în cadrul întâlnirii cu echipa Trend de săptămâna trecută.

Magor & Robert

Magor & Robert

Magor s-a alăturat echipei TREND în 2018, cu misiunea de a schimba cultura în cât mai multe organizații și în societate. După ce a condus 7 ani în România cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, WWF, între 2017 și 2018 a fost directorul executiv al biroului WWF din Korea. A fost și europarlamentar, ales pe listele PNL, vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Parlamentul European și a predat la Universitatea Babeș-Bolyai. În 2009 a fondat publicația Think Outside the Box, pe care a și coordonat-o în primii doi ani. 

Magor este un consultant cu experiență în proiecte legate de cultură organizațională și leadership. Lucrează, în diverse calități și scenarii, cu echipe de board, lideri de companii și antreprenori pentru analiza și îmbunătățirea actului de leadership. Ajută echipe diverse pentru a conștientiza importanța autenticității și a factorului uman în procesele de business.  

« Nu titulatura mi-a adus emoțiile, ci faptul că oamenii alături de care construiesc au considerat că am crescut, am învățat și au decis să și formalizeze această recunoaștere. Da, am învățat multe lucruri noi, dar încă am o călătorie lungă de învățare. Din fericire sunt lângă oamenii potriviți, într-un proiect în care pot crede. Cred în evoluție constantă. Nu cred că putem să ajungem la punctul în care să considerăm că s-a terminat cu călătoria, nu mai e nimic de făcut, nu există nimic de descoperit. Sper să nu cred niciodată că știu destul. » a declarat Magor cu emoție.

După ce a condus Departamentul de Inovație pentru Sud-Estul Europei dintr-o companie multinațională, Robert s-a alăturat echipei TREND în anul 2013 și a condus divizia de corporate events între 2017 și 2019. În prezent este Head of Management Practice și se implică în proiecte mari de consultanță pentru dezvoltarea echipelor. De asemenea, este implicat în mai multe inițiative legate de educație nonformală cu elevi și studenți din România.   

Robert este un consultant cu experiență bogată în proiecte legate de dezvoltarea echipelor. Lucrează, în calitate de consultant senior, cu echipe de conducere pentru creșterea eficacității actului de management. Des implicat în proiecte de inovație, ajută echipele să-și definească obiective și să implementeze cele mai potrivite procese. Una dintre cele mai mari preocupări ale lui Robert este legată de proiectele de educație nonformală.  

« În această seară am trăit unul dintre cele mai frumoase momente din ultimul timp. A fost o călătorie de învățare de 10 ani plină de sens, alături de oameni de la care am simțit susținere și grijă. Cred că am găsit un loc în care pot să fiu eu. Iar asta e minunat… Cred mult și în responsabilitate individuală, iar una dintre credințele mele cele mai importante este că trebuie să faci lucruri care-i ajută și susțin pe alții. Trăirea e greu de explicat, dar ce vreau să zic e că vă mulțumesc mult tuturor celor pe care i-am avut alături pe acest drum. Călătoria continuă, cu lucruri și mai mari și mai frumoase» a spus Robert la finalul serii.

Despre Trend Consult

TREND CONSULT este o companie antreprenorială romanească dedicată oamenilor cu mentalitate de creștere care doresc să trăiască diferit și să aibă impact în societate. Prezentă în piață de consultanță din anul 2000, compania ajută oamenii să se schimbe în bine, oferindu-le programe de invățare relevante.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/trend-consult4/magor-csibi-si-robert-iancu-sunt-noi-parteneri-in-trend-consult