WORK-SHOP - "Specialistii TÜV Thüringen va recomanda" DEPARTAMENTUL HR IN SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII

Locul desfasurarii: Bucuresti,

Organizator: TÜVKarpat - partener TÜV Thüringen si CCIR

WORK-SHOP   -

Atunci cand experienta, intuitia, creativitatea noastra nu pot tine pasul cu schimbarile dramatice din lumea economica, putem valorifica modele de business recunoscute.
Specialistii TÜV Thüringen vin in fata dumneavoastra pentru a va face o analiza profesionista a situatiei in care va aflati, punctele de unde puteti incepe regandirea sistemului de management, precum si cateva metode si strategii specifice cunoscutului organism international de certificare.
Va invitam cu placere la seria de workshopuri , desfasurate in orase din tara cu scopul de a promova principiile viziunii TÜVKarpat si TÜV Thüringen despre un business de succes.
Primul work-shop pune in discutie trei teme importante legate de pozitia departamentului HR in sistemul de management al realitatii. Motivul alegerii acestor teme il reprezinta si presiunea care apasa in aceasta perioada pe reprezentantii acestui departament, in contextul crizei economice. Astfel, punctele pe care se vor concentra analizele specialistilor TÜV Thüringen vor fi:
• Problemele / constatarile / neconformitatile cel mai des intalnite atunci cand este auditat departamentul de resurse umane
• Rolul departamentului de resurse umane in sistemul de management al calitatii
• Idei de imbunatatire a activitatii acestui departament intr-o organizatie

Acest work-shop va strange laolalta specialisti TÜV Thüringen impreuna cu sefi de departamente HR, responsabili, manageri, angajati, etc. si va fi un prilej deosebit pentru discutii fructuoase. Participantii vor avea ocazia sa cunoasca colaboratorii TÜV Thüringen, profesionalismul si experienta lor deosebite in sisteme de management, precum si modul in care sunt atacate cele mai frecvente situatii problematice specifice unui departament HR.

TÜVKarpat este reprezentantul in Romania al organismului de certificare sisteme de management si personal al TÜV Thüringen e.V. Germania. Prin TÜVkarpat, organizatiile din Romania pot obtine certificarea sistemelor de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, securitatii alimentare, securitatii informatiilor. De asemenea, TÜVKarpat organizeaza cursuri si seminarii in domeniile sistemelor de management certificabile.


CU SIGURANTA PE MAINI BUNE!

021 319 01 70

Despre TUVKARPAT

CERTIFICARI ISO ACREDITATE INTERNATIONAL PENTRU SISTEME DE MANAGEMENT CURSURI ACREDITATE CNFPA PENTRU SISTEME DE MANAGEMENT TUVKarpat este reprezentantul in Romania al celebrului si puternicului organism de certificare sisteme de management si personal al TUV Thuringen e.V. Germania. CU SIGURANTA PE MAINI BUNE !

Participare: Intrare libera