She Business Charity & Premiile de Excelenta, editia a II-a

Locul desfasurarii: LOFT - Metropolis Center

Organizator: Tycoon Communication

She Business Charity & Premiile de Excelenta, editia a II-a

Tycoon Communication organizeaza miercuri, 4 Martie 2015, orele 19.35 cea de a doua editie a evenimentului She Business Charity & Premiile de Excelenta.

Evenimentul este gazduit de LOFT - Metropolis Center Aripa de Vest, corp A si se va bucura de extraordinara colaborarea a artistilor Madalina Pasol, Nicolae Voiculet, New Levistes, Graziella, Dorina Vasilashko, Dalma, Sergiu Teslaru, Trupa de dans irlandez Irish Way, Eugen Mihaescu Krypton, Alex Bisi, Magicianul Verdini, Alex Penescu, Tangopasion si Alexandra Gavrila. Asadar, vom avea momente de exceptie cu tango argentinian, dans irlandez, magie si momente muzicale de exceptie.

Obiectivele evenimentului sunt inca de la prima editie, promovarea si recunoasterea valorilor romanesti si intrajutorarea celor defavorizati din punct de vedere social si material. Anul acesta vor fi premiate 14 femei din diferite industrii, premiile fiind urmatoarele:

- Actorul anului / Cea mai buna femeie de afaceri din provincie / Cea mai buna investitie / Cel mai bun fundraiser / Cel mai bun promotor cultural / Cel mai indraznet start-up / Educatie / Inovatie & Cercetare / Jurnalistul anului / Leader-ul ONG al anului / Medicul anului / Publicatia anului / Reporterul anului / Sportivul anului

In aceasta editie se vor mai acorda doua premii speciale care sunt inafara competitiei. Tycoon Communication anticipeaza ca anul acesta, doua dintre premii pleaca in Diaspora catre doua romance extraordinare, respectiv premiile ''Cel mai indraznet start-up'' care merge la Londra si ''Actorul anului'' care merge la Roma. Beneficiarii acestei editii sunt doi adolescenti, pacienti ai Prof.Dr Gheorghe Burnei de la Spitalul Marie Curie si elevi ai Centrului Educational Sfanta Faustina din Bucuresti, acestia fiind suferinzi de osteosarcom. Unul dintre acestia este Stefan Ionut Tiru din Focsani care a trecut prin aproximativ 70 de operatii si anestezii. In 2012 cand i-a fost diagnosticata maladia, Stefan a declarat presei: 00 Nu a fost greu sa incetez sa visez la 17 ani, am incetat si gata. Tatal meu ar vrea sa vanda casa, dar casele oamenilor saraci nu au nici o valoare. Am crescut intr-o clipa. Timpul de a realiza semnificatoa termenului CANCER si am devenit adult. In modul acesta nu te mai gandesti cum trebuie sa te imbraci pentru a merge la scoala si incetezi sa-ti mai faci griji pentru tatal tau care, cu 900 lei, trebuie sa intretina o sotie si doi copii. Ceea ce te ingrijoreaza este daca vei supravietui, vazand ca ai nefericirea de a te fi nascut intr-o tara saraca. Amincetat sa visez pe data de 2 august 2012'' Sursa: Monitorul de Vrancea. Va fi o serata de gala cu foarte multe surprize din partea organizatorilor si toate acestea facand fapte bune!

Biletul de intrare este donatia. Pentru o buna desfasurare a evenimentului, oaspetii sunt rugati sa ajunga cu 15 minute mai devreme.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati-ne: agency@tycooncommunication.com

 

Confirmare pana la data: 4 martie 2015

Participare: Taxa de participare