UCMS Group publica un raport privind administrarea salarizarii la nivel multinational

BUCURESTI - 14 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, HR

Webster Buchanan, in cooperare cu UCMS Group, a publicat un raport special privind provocarile in administrarea salarizarii centralizate la nivel multinational in tarile Europei de Est.

Studiul de cercetare s-a bazat pe interviurile cu 11 manageri de salarizare din Europa de Est, cu responsabilitati la nivel regional sau global. Participantii activeaza in companii multinationale din diverse industrii si de dimensiuni diferite, de la companii medii la companii din clasamentul Fortune 500.

Cercetarea releva provocarile intampinate de companiile care doresc implementarea unui model de salarizare centralizat la nivel multinational. Ca raspuns la aceste provocari, echipele din fiecare tara adopta unui mix de strategii, incluzand: pastrarea unor echipe locale, implementarea unor centre regionale care sa supervizeze activitatea locala si externalizarea activitatii de salarizare.

Fiecare din aceste metode prezinta beneficii si dezavantaje detaliate in cadrul acestui studiu.

Puteti citi raportul complet, in limba romana, aici.

Despre autori

Webster Buchanan Research este o companie de cercetare de piata si consultanta specializata in resurse umane internationale si salarizare in mai multe tari, operand din centre regionale situate in Londra, San Francisco si Singapore. Pentru mai multe informatii, accesati www.websterb.com.

UCMS Group EMEA ofera solutii de externalizare a proceselor de salarizare, administrare de personal si contabilitate. In Romania, compania asigura, pe langa serviciile externalizate, si solutii software de salarizare si resurse umane. Grupul are prezenta directa in Romania, Ungaria, Polonia, Rusia si Ucraina si o retea puternica de parteneri in 25 de tari. Cei 700 de clienti ai UCMS Group - multinationale si corporatii globale - provin din aproape toate sectoarele economiei. Pentru mai multe informatii, accesati www.ucmsgroup.com.

Taguri: ucms group ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ucms-group-romania/ucms-group-publica-un-raport-privind-administrarea-salarizarii-la-nivel-multinational