INVITATIE PRESA

BUCURESTI - 14 martie 2006

Comunicat tip General in Constructii

UNIUNEA NAŢIONALĂ A PATRONATULUI ROMÂN impreuna cu SOCIETATEA PENTRU BETON ŞI PREFABRICATE DIN ROMÂNIA si CASA DE ECONOMII ŞI CONSEMNAŢIUNI

Organizeaza masa rotundă cu tema:

„Relansarea construcţiei de locuinţe ”

în ziua de miercuri, 15 martie 2006, ora 11,00, la Hotel Marriott salon A

Despre Uniunea Nationala a Patronatului Roman

DESPRE UNPR

UNPR este o organizaţie reprezentativă la nivel naţional. Este constituită din 10 patronate regionale cu patrimoniu propriu şi personalitate juridică. Din U.N.P.R. mai fac parte şi asociaţii profesionale din diverse domenii de activitate, reprezentând ramuri şi subramuri ale economiei naţionale.
Pe plan internaţional, UNPR este membru partener a Confederatiei Constructorilor din Europa (European Builders Confederation) şi membră a Uniunii Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din cadrul Partidului Popular European (SME Union of EPP), una dintre cele mai importante organizaţii ale IMM-urilor din Uniunea Europeană. De asemenea, UNPR este reprezentată de un delegat permanent la Bruxelles, care păstrează legătura cu toate patronatele din ţările membre ale Uniunii Europene.
Andrei Chirica
PR Assistant UNPR
2K, Splaiul Independentei, 3rd floor
Bucharest, Romania