Renumita firma Gambetta va invita la o baie de frumusete: Amenajati spatiile verzi si gradinile dumneavoastra in stil italian! Din luna iunie 2010, Compania italiana Gambetta vine in Romania!

Locul desfasurarii: Bucuresti, RomaniaBucuresti, Romania

Organizator: Gambetta

COMUNICAT DE PRESA

Renumita firma Gambetta va invita la o baie de frumusete:
Amenajati spatiile verzi si gradinile dumneavoastra in stil italian!Din luna iunie 2010, Compania italiana Gambetta vine in Romania!
Cu o experienta de 140 de ani in amenajarea gradinilor, expertii Gambetta inteleg proiectarea gradinilor ca o interventie de arhitectura asupra peisajului, care este modelat armonic dupa nevoile naturii si dupa nevoile zilnice ale oamenilor. Scopul peisagistic este acela de a proiecta o gradina care sa fie intr-un echilibru elegant cu cadrul existent, aducand doar o componenta de inovatie discreta .

Cu o gama larga de posibilitati de creare si amenajare a spatiilor verzi si a gradinilor (cu flori, clasice, engleze, geometrice, geometrice, japoneze, mediteraneene, rustice), compania Gambetta insumeaza arta gradinaritului in planificarea urbanistica.
Elemente precum clima, tipurile de plante deja prezente, evolutia solului, vegetatia naturala, materialele tipice, traditiile locale, culorile caselor, tipurile de culturi agricole existente, mobilierul exterior (ziduri, terase, etc), peisajul (langa dealuri, lacuri sau mare), infrastructura locului, crearea de garduri vii, de tehnici si implanturi de irigatii, etc., sunt atent cercetate, utilizate, modificate, re-create si/sau puse mai mult in valoare de catre profesionistii Gambetta care privesc totul din prisma armoniei si a originalitatii.

Va invitam in universul unic de frumusete creat de compania italiana Gambetta!Cristina Rhea
Public Relations Officer – GAMBETTA
Tel. 0746 202 576
rhea.cristina@yahoo.com

Despre UNIVERSITATEA CRESTINA „DIMITRIE CANTEMIR”

Gradina in Romania este proiectata de specialistii Gambetta respectand habitatul natural si articuland echilibrul ecologic ce trebuie inteles si adoptat in functie de necesitati.

Participare: Intrare libera