[2 OCT] BAILEY & FUNSTA MC, JAY ROME @ MIDI Club CLUJ by Unusual Suspects

Locul desfasurarii: Club MIDI

Organizator: Unusual Suspects

[2 OCT] BAILEY & FUNSTA MC, JAY ROME @ MIDI Club CLUJ by Unusual Suspects

UNUSUAL SUSPECTS in colaborare cu Club MIDI si Zile si Nopti prezinta:
SAMBATA 2 OCTOMBRIE 2010 ora 23:00
CLUB MIDI (str.Berariei 6) , Cluj-Napoca

BAILEY
[BBC 1Xtra , Metalheadz / LONDON, UK]
www.myspace.com/intanatty
BIO
Numele BAILEY este sinonim cu conceptul de drum&bass.Acesta este unul din putinii artisti internationali care si-au construit reputatia exclusiv pe baza talentului de dj.Din 1995 este membru al echipei Metalheadz, al carei sound il reprezinta si in ziua de astazi.In anul 2002 a fost angajat de BBC 1Xtra pentru a avea propria emisiune.Aceasta are loc saptamanal , in fiecare miercuri de mai bine de 8 ani si i-a adus premii ca si “Best radio show” (in fata dj-lor ca si Hype sau Grooverider) si “Best Radio Station”.
Evolutia naturala l-a dus pe dj in zona productiei audio, scotand astfel pe piata piese la labeluri ca si Full Cycle, Metalheadz sau CIA, incepand cu anul 2003.
Talentul sau i-a adus recunoastere si respect la nivel mondial, deschiderea spre diversitatea in drum&bass si capacitatea de a crea o adevarata poveste in fiecare set il fac sa fie un preferat al cluburilor de pe toate continentele.


FUNSTA MC
[UNCZ / LONDON, UK]
www.myspace.com/funstamc
BIO
Un jedi al microfonului, MC FUNSTA a descoperit pasiunea de a fi mc la varsta de 7 ani si a inceput sa scrie versuri in 1995.De-a lungul anilor a castigat respectul mc-ilor din scenele hip-hop, grime si drum&bass ale Marii Britanii.
Versurile inteligente si pline de seminificatie, precizia, viteza, prezenta scenica l-au propulsat in a fi unul din cei mai in forma , consecventi si solicitati mc din scena drum&bass.A fondat grupul UNCZ (Uncotrolabelz) alaturi de Skibadee, Ruffstuff si Harry Shotta.
Supranumit "The drum&bass Obi-Fun-Kenobi" , Funsta aduce din viitorul indepartat un spectacol exploziv, captivant, o lectie de "entertainment".
Acesta pregateste noul sau album de studio, lansand deja un “pre-album” gratuit “Having Fun”! De asemenea Fun lucreaza alaturi de BAILEY la BAR:RAGE 4 (seria sa de mixuri drum&bass), consfintiind astfel o veche colaborare si prietenie


JAY ROME
[Blu Saphir / DE]
www.myspace.com/jayrome1978
BIO
Jay Rome este fondatorul casei de discuri Blu Saphir.
Este un artist international, promovand soundul Blu Saphir din SUA pana in Brazilia , din Argentina pana Estonia.
Astfel vorbim despre liquid drum&bass alert, condimentat cu elemente funk, reggae sau vocale.
Constantele seturilor lui Jay Rome sunt dinamismul, precizia si "vibeurile corecte", acesta transmitand publicului placerea de a asculta si dansa pe o muzica pozitiva.
A fost prezent pentru prima data la Cluj in anul 2009 , fiind revelatia serii alaturi de Black Sun Empire!

DOWN
[Unusual Suspects]
www.myspace.com/dj_down
BIO
DJ Down este membru fondator si rezident Unusual Suspects. Este unul dintre
cei mai vechi si consecventi dj de breakbeat din Romania. Cu o activitate muzicala de peste 12 ani pe scena din tara (gig-uri in principalale orase din RO) dar si de afara (HU), participari la cele mai importante fest-uri (TMBAse, Delahoya,Peninsula, Summerbreak etc), se poate spune ca Dj Down si-a castigat un loc aparte in scena romaneasca. A participat la evenimente alaturi de nume ca: Freestylers, Ed Rush, Aquasky, Big Bud, BSE, Noisia, Chase&Status, Dillinja, London Elektricity printre multi altii si este responsabil alaturi de Unusual Suspects de organizarea de evenimente in Cluj-Napoca incepand cu anul 2003. De asemenea din anul 2008 a pus bazele unui nou proiect muzical,axandu-se in principal pe productie.

PRET BILET
- 15 RON INAINTE DE 00:00; 25 RON DUPA 00:00!

Club MIDI Cluj
CLUBUL NR.28 IN LUME! (DJ MAG 2010)
- Capacitate 1200 persoane
- Soundsystem Funktion One
- 25 proiectoare + visuals de ultima generatie
- Aer conditionat
- Garderoba
- Intrare +18 ani!
- Atitudine pozitiva , NO VIOLENCE, NO POGO!
www.clubmidi.ro


unusualsuspectsro@yahoo.com

Despre UNUSUAL SUSPECTS MEDIA

Unusual Suspects

Participare: Intrare libera