[4 OCT] DILLINJA & MC FUNSTA @ Club MIDI Cluj-Napoca

Locul desfasurarii: MIDI Club

Organizator: Unusual Suspects

[4 OCT] DILLINJA & MC FUNSTA @ Club MIDI Cluj-Napoca

Unusual Suspects lanseaza incepand cu octombrie 2008, o serie de evenimente lunare la CLUB MIDI din Cluj-Napoca.
Astfel, propunem publicului nume de elita ale muzicii electronice underground, in special breakbeat si drum&bass.Vom avea placerea sa prezentam dj si mc de pe intreg mapamondul precum si trupe live.Evenimentele au scopul de a promova diversitatea si toleranta culturala si a promova atitudinea pozitiva a publicului.


UNUSUAL SUSPECTS in colaborare cu Club MIDI si Zile si Nopti prezinta:
SAMBATA 4 OCTOMBRIE 2008 ora 22:00
CLUB MIDI (str.Berariei 6) , Cluj-Napoca
Unusual Suspects Season Starter!


DILLINJA [VALVE, London UK]

Se poate remarca, fara teama de a gresi ,ca pentru Dillinja sunetul nu mai are multe secrete.Fiind cel mai prolific producator drum&bass, cu peste 500 de realizari discografice la activ,acestuia i se acorda creditul de a fi influentat in proportie de 30-40% modul in care muzica drum&bass suna in ziua de azi.Alaturi de Lemon D a fondat Valve Recordings si a creat celebrul "Valve Soundsystem", singurul sistem de sunet din lume creat special pentru drum&bass.
In 19 Aprilie 2008 legenda Dillinja ne face onoarea de a vizita Clujul, invitandu-ne la o incursiune extraordinara in sunetul drum&bass.


MC FUNSTA [UNCZ, London UK]

Un jedi al microfonului, MC FUNSTA a descoperit pasiunea de a fi mc la varsta de 7 ani si a inceput sa scrie versuri in 1995.De-a lungul anilor a castigat respectul mc-ilor din scenele hip-hop, grime si drum&bass ale Marii Britanii.
Versurile inteligente si pline de seminificatie, precizia, viteza, prezenta scenica l-au propulsat in a fi unul din cei mai in forma , consecventi si solicitati mc din scena drum&bass.A fondat grupul UNCZ (Uncotrolabelz) alaturi de Skibadee, Ruffstuff si Harry Shotta.
Supranumit "The drum&bass Obi-Fun-Kenobi" , Funsta aduce din viitorul indepartat un spectacol exploziv, captivant, o lectie de "entertainment".


MUNK [Renegade Hardware, Budapest]

Poate cea mai mare surpriza a ultimilor ani a scenei maghiare de drum&bass, Munk a reusit intr-un timp scurt sa isi duca productiile audio si mixajul la cel mai inalt nivel.Calauzit in activitatea sa de Dj Loxy , acesta a reusit realizari discografice la case importante de discuri ca si : Renegade Hardware, oBSEssions, X-Tinction Agenda sau Citrus.Mixand intr-un stil complex si provocator, a fost invitat de mai multe ori la evenimentele Renegade Hardware din celebrul The End , dar a devenit in acelasi timp si un preferat al publicului roman.


PSYON [Ninjabreakz, Budapest]

Facand parte din noul val al breakbeatului maghiar , PSYON are o activitate consecventa de 10 ani pe scena.Stilul abordat este unul in forta cu linii de bas imense dar condimentat si cu piese vocale sau bootleguri pentru partea feminina a audientei.A fondat organizatia, Ninjabreakz, compune piese alaturi de Psure sau Pryus, si colaboreaza cu Dj Palotai.Psyon viziteaza scena noastra incepand din 2004, fiind repede adoptat de public.


DOWN [Unusual Suspects]


Club MIDI Cluj
- Capacitate 1200 persoane
- Soundsystem Funktion One
- 25 proiectoare + visuals de ultima generatie
- Aer conditionat
- Garderoba
- Intrare +18 ani!
- Atitudine pozitiva , NO VIOLENCE, NO POGO!
www.clubmidi.ro

PRET BILET

- 25 RON IN AVANS - Disponibile in reteaua DIVERTA si www.myticket.ro
- 30 RON IN ZIUA EVENIMENTULUI

Urmatoarele evenimente Unusual Suspects la Club MIDI:

8 Noiembrie 2008
6 Decembrie 2008unusualsuspectsro@yahoo.com

Despre UNUSUAL SUSPECTS MEDIA

Unusual Suspects

Participare: Intrare libera