IPIFF6 - Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Indepentenți 2011 - Ediția a 6a

Locul desfasurarii: Cinema Studio

Organizator: Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România și Patronatul Societăților de Producție din Cinematografie și Televizi

IPIFF6 - Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Indepentenți 2011 - Ediția a 6a

Uniunea Producătorilor de film și Audiovizual din România și Patronatul  Societăților Producătoare din Cinematografie și Televiziune (UPFAR - PSPCT), Uniunea Cineaștilor din România, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei (CNC), au pregătit anul acesta o a șasea ediție a IPIFF – Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Independenți – restrospectivă și eveniment.

                   Urmând a se desfășura într-o locație nouă – în București la Cinematograful Studio –, în apropierea Crăciunului, IPIFF își propune într-un timp mult mai scurt, să reunească trecutul cu prezentul pentru a crea o punte spre viitor. Pentru producțiile de film românești, pentru cineaștii români, cât și pentru el însuși ca festival și eveniment cultural, în dorința de a se redefini și relocaliza printre evenimentele de acest gen din România.

                   IPIFF6, păstrând tradiția, va prezenta și premia pe cei mai de succes producători și cele mai bune producții de film din România care au avut premiera în 2011.

În același timp, pentru prima oară în ultimii 20 de ani, IPIFF6 va onora, va readuce în lumina reflectoarelor și va premia Seniorii filmului românesc.

                   IPIFF6 va fi și o ediție retrospectivă. Aceasta va rememora și va prezenta primele sale 5 ediții, în diferite moduri, care mai de care mai atractive și mai inedite.  Cele cinci ediții IPIFF coincid în mod fericit, cu cei mai benefici 5 ani ai filmului romanesc din toate timpurile.

                   Prin moto-ul  “PRODUCĂTORII INDEPENDENȚI ONOREAZĂ SENIORII FILMULUI ROMÂNESC “ a 6-a ediție a IPIFF va fi totodată un omagiu adus ultimilor 20 de ani de activitate ai Uniunii Cineaștilor din România.

                   Așadar, UNIUNEA PRODUCĂTORILOR DE FILM ȘI AUDIOVIZUAL DIN ROMÂNIA, UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA, cu sprijinul CENTRULUI NAȚIONAL AL CINEMATOGRAFIEI vă invită la:

gala DE DECERNARE A PREMIILOR IPIFF 2011, Ediția a-VI-a

și la o SERATĂ ANIVERSARĂ dedicată  UNIUNII CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA .

“PRODUCĂTORII INDEPENDENȚI ONOREAZĂ SENIORII FILMULUI ROMÂNESC“

Vă așteptăm cu drag,

SÂMBĂTĂ 17 DECEMBRIE 2011, ORA 17, LA cinema STUDIO.

Despre ASOCIATIA UNIUNEA PRODUCATORILOR DE FILM SI AUDIOVIZUAL DIN ROMANIA - PATRONATUL SOCIETATILOR DE PRODUCTIE DIN CINEMATOGRAFIE SI TELEVIZIUNE (U.P.F.A.R. / P.S.P.C.T.)

Patronatul Societăților Producătoare din Cinematografie și Televiziune are ca scop principal reprezentarea unitara a intereselor tuturor membrilor săi: societăţi comerciale, asociaţii profesionale, persoane fizice autorizate din domeniul producţiei și prestării de servicii cinematografice și de televiziune, consultanței, antreprenoriatului de specialitate, producției media și din domenii de activitate conexe acestora. http://www.upfar-pspct.ro/ro/index.html

Confirmare pana la data: 17 decembrie 2011

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Centrul Național al Cinematografiei Centrul Național al Cinematografiei
Parteneri eveniment:
  • Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România și Patronatul Societăților de Producție din Cinematografie și Televiziune (UPFAR - PSPCT) Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România și Patronatul Societăților de Producție din Cinematografie și Televiziune (UPFAR - PSPCT)
  • Uniunea Cineaștilor din România (UCIN) Uniunea Cineaștilor din România (UCIN)