Biciclete Corratec la Veloteca. Noi tehnologii inovatoare

BUCURESTI - 15 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport, Turism, Retail

De peste douăzeci de ani, Konrad Irlbacher a creat noi tehnologii inovatoare pentru întreaga industrie a bicicletei împreună cu echipa lui de ingineri şi designeri, dar şi cu participarea unor profestionişti din domeniu de talie mondială. An dupa an a ridicat ştacheta tot mai sus cautând şi inventând noi solutii care aduc un mare plus tuturor pasionatilor de biciclete . Nicio alta marca de biciclete nu are atat de multe inovatii in domeniu precum Corratec . Asta a fost cheia succesului Corratec in peste 50 de tari din lumea intreaga, şi motivul pentru care Veloteca vinde (cu succes, evident!) aceste biciclete încă din 2009. Ne mândrim să fim magazinul cu cel mai mare rulaj şi cel mai mare stoc de biciclete Corratec din România!

biciclete Corratec la Veloteca

biciclete Corratec la Veloteca

Tradiţie şi viitor combinate în geometrie de 29”. Adică un prezent foarte bine definit. Sistemul patentat Biometric Bow System ESTE semnătura studiourilor de design specializat Corratec, definind marca aceasta cu succes. Ani de zile, această geometrie unică, a garantat confort şi rigiditate maxime în cursele şi turele de cross-country. Această geometrie parcă este predestinată  pentru roţile de 29 inch, oferind caracteristici de rulare extraordinare, mai ales pe suprafeţele nesuferite, pline de adâncituri şi ridicături neaşteptate. Dinamic şi inovativ, cadrul de 29 este recomandat de Veloteca celor care atacă panta fără prejudecăţi.

Corratec Super Bow 2014: o biclă imensă cu talie de viespe 

Silueta ideală pentru femei este cea cu şolduri late, talie de viespe şi piept robust, cu umeri laţi (dar nu exageraţi...). Cam aşa e şi noul Corratec Super Bow 29er. NU că s-ar comporta ca o femeie, ba din contră! Are dimensiuni perfecte şi asta în timp ce triunghiurile cadrului sunt mai mici decât în mod uzual. Roţile par foarte mari, te şi sperie dar te şi liniştesc: trec peste orice obstacol! Această geometrie (biometrie) salvează energie, face economie de forţă mai ales la urcări suplimentare pe verticală.

De câţiva ani de zile, această geometrie unică garantează utilizatorilor confort în şa şi rigiditate maximă a cadrului. Take it for granted: toată energia ta se transformă în putere de pedalare la urcare, fără să pierzi nicio picătură! Acest Bow-design parcă a fost predestinat roţilor de 29”, oferind caracteristici extraordinare de rulare, mai ales pe suprafeţe accidentate.

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.

Taguri: inovatiebicicletevelotecacorratec