Cele mai spectaculoase biciclete ale sezonului 2015 vin la Salonul Bicicletei 2015

BUCURESTI - 16 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Turism, Retail

In perioada 19-22 martie, Asociatia Profesionala a Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete din Romania ( ASPIC ) organizeaza expozitia Salonul Bicicletei 2015 (facebook.com/SalonulBicicletei). Aceasta va fi organizata la Crystal Palace Ballrooms, in centrul capitalei, langa Piata de Flori George Cosbuc.
Veloteca va fi prezenta acolo cu toate marcile si modelele din portofoliu: Cannondale, Corratec, Merida, Cross, Dahon, Tern, Kawasaki, Hello Kitty, Veloteca running-bike.

modele 2015 la standul Veloteca

modele 2015 la standul Veloteca

 Salonul Bicicletei 2015 este o datorie profesionala a Asociatiei Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete din Romania. Prin acest eveniment, trebuie sa demonstram ca Romania nu este o piata de mana a doua, pentru desfacerea bicicletelor indoielnice din vest! Invitam la calitate si la performanta pe toti / toate care vor sa evolueze in acest stil! 

Valentin Ionescu, Director Executiv AsPIC

Vrei sa afli modelul anului 2015 in categoria cursierelor?  Vrei sa știi care sunt noile tendințe in design-ul de cadre de mountain bike?  Sau poate vrei sa testezi in premiera bicicletele celor care urca mereu pe podium!  Sau poate e mai tentant sa ai parte de acum inainte de o expozitie eleganta in cadrul careia sa te poti etala la caldura, intr-o atmosfera placut parfumata si cu un ambient stralucitor...

Despre Salonul Bicicletei 2015:- 15 importatori si producatori de echipamente, biciclete si accesorii- Estimam ca vei fi una/unul dintre cei peste 10.000 de vizitatori pe parcursul celor 4 zile, cu care poti socializa, schimba pareri sau te poti intrece in concursuri; - Ne vom cunoaste reciproc in Conferința de presa din 19 martie; - Ne pregatim sa si petrecem la VIP Velo-Party in 20 martie, incepand cu ora 21:00 dupa ce inchidem usile oficial...; - Ne luam la intrecere, asa cum le place romanilor foarte mult, in tot felul de concursuri de indemanare pentru bicicliști, concursuri pentru copii, concursuri pentru mecanici! - Ne pregatim sa invitam la eveniment diverse personalitați, asa ca daca vrei un selfie cu ele fii pe fază! - Vom face prezentarea echipelor de cicliști sponsorizate de noi, membrii AsPIC (sportivi, echipamente, biciclete), in dupa amiaza zilei de vineri, 20 martie, inainte de petrecere!; - Programul de vizitare in perioada expozitiei: Joi: 14.00-18.00, vineri & sambata: 10.00-20.00, duminica: 10.00-16.00.

Despre AsPIC:Ne propunem sa sprjinim cresterea pietei interne de productie si desfacere a produselor, cresterea numarului de evenimente profesionale de profil, scaderea nivelului pietei gri/negre de biciclete tranzactionate, cresterea implicarii in procesul legislativ cu privire la comertul cu biciclete si la utilizarea resurselor umane in acest proces, cresterea nivelului profesional in prestarea de servicii de productie, vanzare, intretinere si reparatie. Lista membrilor fondatori ai acestei organizatii profesionale, care au semnat din anul 2014 statutul de colaborare, este: Veloteca, Mos Ion Roata, Giant Romania, Cross Bike, Teo Bikes, Explorer, Bellotto. Speram in viitorul apropiat sa avem alaturi mai multi membri interesati de o colaborare profesionala si profitabila atat pentru comercianti cat si pentru beneficiari. 

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici sunt disponibile Centre de Testare biciclete specializate şi Ateliere de Intretinere si Reparatii foarte bine dotate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/veloteca/cele-mai-spectaculoase-biciclete-ale-sezonului-2015-vin-la-salonul-bicicletei-2015