Echipament Northwave de ciclism la Magazinul Veloteca

BUCURESTI - 14 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sport, Turism

Începând cu luna martie a acestui an, Magazinul Veloteca aduce în lumina reflectoarelor performanţa şi stilul italian prin introducerea în portofoliu a mărcii de echipament specializat în ciclism, Northwave .
Această investiţie serioasă este justificată de performanţele incredibil de mari oferite de aceste produse celor care au ales bicicleta ca mijloc de transport utilitar, recreativ şi sportiv. Solicitările din ce în ce mai mari venite din partea clienţilor noştri de a putea pedala în condiţii din ce în ce mai confortabile şi mai performante au făcut să alegem o marcă de mare anvergură.

Fie că este vorba de un tricou, o pereche de pantaloni sau o pereche de pantofi, echipamentul va deveni o a doua piele, perfect turnat, asemeni unui costum la o prezentare de modă milaneză.

Tehnologiile încorporate în produsele Northwave permit o mare libertate de mişcare şi menţinerea unei temperaturi constante a corpului, lăsând în acelaşi timp pielea să respire.

Northwave nu este doar echipament. Este tradiţie. O tradiţie în care nu se taie colţuri, nu există jumătăţi de măsură ci doar jumătăţi de număr la pantofi.  Prin atenţia acordată detaliilor, fiecare model poartă mai departe un nume care continuă în fiecare an să se autodepăşească şi să ducă pe primele locuri ale clasamentelor nişte oameni care mai târziu, vor deveni legende.

Noi la Veloteca preţuim performanţa şi dorim să oferim clienţilor noştri, actuali şi viitori, oportunitatea de a deţine un astfel de echipament începând cu luna martie. Facem o listă a atuurilor marca Northwave: pantofi de ciclism pentru asfalt şi pantofi de ciclism pentru munte în variante de iarnă şi vară, încălzitoare de braţe şi de picioare, tricouri şi maiouri, bluze, veste şi jachete, căciuli, cagule şi apărători, pânze şi foiţe de ploaie, elemente reflectorizante, ochelari şi mănuşi.

Magazinul Veloteca dispune acum şi de o cabină de probă încăpătoare în care puteţi asorta multitudinea de mărimi şi culori disponibile. NU uitaţi că puteţi obţine aceste produse performante şi în rate, avantajul clar fiind că le puteţi purta imediat, după prima rată, nu după ce a trecut sezonul!

Cu un spaţiu extins, cu o gamă extinsă de categorii de produse, cu un portofoliu extins de mărci, Veloteca garantează calitatea. Veniţi pentru un ‘ride test’, dar şi pentru un “dress test”!

Având o susţinută implicare în domeniul sportiv, Veloteca îşi menţine asocierea cu cel mai mare maraton de MTB din România, Prima Evadare, care va avea loc anul acesta duminică 12 mai. Vom fi alături iar de Turul Ciclist al României, ajuns la frumoasa ediţie cu numărul 50!

În viitorul apropiat vom reveni cu detalii despre aceste evenimente.

Va fi extins deasemenea şi sprijinul financiar oferit sportivilor sponsorizaţi de Veloteca pentru anul 2013:

Ciprian Bălănescu, campionul României la duatlon şi triatlon în 2013;

Sorin Boriceanu, triatlonist de top, cu bune rezultate şi în competiţii internaţionale;

NoMad Merida Racing Team, o excelentă echipă de maraton mountain-bike care se profesionalizează din ce în ce mai mult în fiecare an.

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.

Din dragoste pentru biciclete, la Magazinul VELOTECA este amenajat un showroom, având anul acesta prezente mărci celebre din lumea celor mai competitive biciclete: Merida, Specialized, Canondale, Bergamont, Stevens, Ghost, Corratec, Puma, UMF, Ideal, Cross Bike, Pashley, Brompton, Dahon, Electra, Vanmoof, Oyama, We The People, Gazelle, Santa Cruz, Schwinn Csepel, Create, Rocky Mountain, Hello Kitty, Kawasaki, Strider, Point pe care le poţi testa, selecta compara şi cumpăra DOAR AICI!

Veloteca dă valoare bicicletei tale, de aceea Magazinul Veloteca va fi furnizorul tău preferat de accesorii, piese si echipament pentru bicicleta: Thule, Shimano, SRAM, Avid, Acor, Birzman, Blakburn, SixSixOne, Deuter, Northwave, Brooks, RockShox, CrazyStuff, SunTour, Bike Fun, Trelock, Topeak, Bike Positive, Bellelli, Point, Slime, Ritchey, Miles, MucOff, Motorex, Kenda, O’Synce, ParkTool, Petzl, Buff, SKS, TSG, Solitaire, PRO, MET, VDO, CST, KMC, Zefal, Lazer, Sigma, Truvativ, TroyLeeDesigns, TSG, Contour, Drift Innovation si altele.

Despre Veloteca

Şos. IANCULUI 100, sectorul 2, Bucureşti, cod 021728

Program de iarnă:
Luni – Vineri: 10.00 – 19.00 / pauza de masă 14.00 – 15.00
Sâmbătă: 10.00 – 14.00
Multumim anticipat pentru vizita la magazin!
‚velotecarii’
contact@veloteca.ro / 0720.606.300 / 021 311.8269
www.veloteca.ro / http://blog.veloteca.ro/