Veloteca este Numarul UNU in topul BikeFun, Merida si Northwave

BUCURESTI - 10 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sport, Retail

Dragi clienti, parteneri si prieteni!
Inca un an minunat a trecut pe sub rotile noastre. Sezonul care incet ne paraseste ne-a facut sper mai intelepti si mai buni, atat unii cu altii cat si cu ceilalti participanti la trafic.
Noi iubim bicicletele si mersul pe bicicleta iar acesta e principalul motiv pentru care activam in aceasta zona de afaceri. Desi nu facem din asta un scop in sine, la noi toamna nu se numara bobocii ci diplomele. In cele ce urmeaza dorim sa va prezentam premiile obtinute de Veloteca in sezonul 2013:

Veloteca premiata la Merida BikeFun Dealers Meeting 2013

Veloteca premiata la Merida BikeFun Dealers Meeting 2013

 

- Comerciantul produselor NorthWave cu cel mai mare rulaj in 2013,

- Comerciantul produselor BikeFun cu cel mai mare rulaj 2013, - Comerciantul bicicletelor Merida cu cel mai mare rulaj in 2013, - Partenerul din Romania cu cel mai mare rulaj in 2013.

Asa cum se cuvine, dorim sa va multumim deoarece acest succes este al tuturor. Al fiecarui posesor de bicicleta model Matts, Juliet, Crossway, Speeder, Hardy, Scultura sau Dakar, accesoriu BikeFun si echipament Northwave. A fiecarei persoane care a recunoscut importanta unui echipament specializat si nu in ultimul rand al oamenilor care merita "mai mult".

Va multumim ca ati crezut in noi iar in anul care vine promitem sa venim cu aceeasi calitate a produselor si serviciilor noastre (pre- si post-vanzare), sa dezvoltam mai serios al doilea magazin Veloteca prin cresterea gamei de produse si servicii oferite. Toate aceste distinctii sunt rezultatele unor servicii deosebite de vanzare pe care incercam sa le imbunatatim permanent si prin care oferim consultanta, expertiza tehnica si oferte speciale la plata in rate sau cu cardul online. Dorim sa ii salutam cu respect si pe membrii echipei BikeFUN, importatori ai acestor marci in Romania, cu care am colaborat de la inceput si pana in prezent excelent. Dorim sa le acordam un cuvant de respect si sportivilor de la Clubul NoMad Multisport, lui Sorin Boriceanu si campionului nostru national si balcanic la duatlon si triatlon, Ciprian Balanescu, pentru tot ce inseamna ei pentru noi.

Reprezentanţii Veloteca au luat parte zilele trecute la cel mai mare eveniment profesional din industria bicicletei, 2014 Merida Test Camp & 2013 BikeFun Dealers’ Meeting la Complexul Cheile Gradistei , Moeciu. În cadrul acestui eveniment, la care au fost prezenţi aproape 30 de dealeri din România, pentru al treilea an consecutiv Veloteca a primit distincţia de ‚Cel mai bun dealer Merida / BikeFun’ al anului, evaluare bazată pe numărul de biciclete vândute şi pe cifra de afaceri.

Cu ocazia acestei întâlniri de foarte mare anvergură, compania BikeFun a prezentat noile modele de biciclete marca Merida, noile echipamente Northwave ale anului 2014 şi noua linie de produse BikeFun. Unele dintre acestea sunt deja disponibile in magazinele Veloteca. Va asteptam!

Despre noi:

VELOTECA/unu:Sos. IANCULUI 100, sectorul 2, Bucuresti, cod 021728021 311.82.69, 0720.606.300 contact@veloteca.ro

 VELOTECA/doi:Bd. Ion Mihalache 269, sectorul 2, Bucuresti, cod  011182 021.224.3732 / 0728.119.925 / 0722.335231veloteca2@veloteca.ro

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.