Veloteca şi BikeFun la ExpoBike 2013

BUCURESTI - 11 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Social, Sport, Retail

Veloteca , cel mai mare partener Bikefun în România, vă invită la a IV-a editie EXPOBIKE – “Salonul de Biciclete si Accesorii” ce se va desfasura în perioada 12-14 Aprilie 2013.
EXPOBIKE 2013 va avea loc in cadrul complexului ROMAERO Baneasa în paralel cu SMAEB – Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti.

Veloteca la ExpoBike

Veloteca la ExpoBike

EXPOBIKE se va desfasura pe durata a trei zile, deschiderea oficiala fiind vineri la ora 12:00, publicul avand acces incepand cu ora 13:00. Ziua de vineri este dedicata firmelor din domeniu, intrarea fiind libera pentru vizitatorii de profil (implicati in comertul cu biciclete sau accesorii, in baza invitatiei oficiale primite de la un expozant).

Merida Bikes va prezenta modelele de biciclete din 2013. Sunteţi aşteptaţi la standul 116 în hangarul H5, iar mărcile expuse vor fi: Ritchey, Northwave, CST, BikeFun şi Merida. Surpriza va fi expunerea bicicletei Merida 2014 Big Seven, bicicleta folosita de chiar însuşi ex-campionul mondial Jose Hermida la concursurile de MTB. Nu va lipsi nici prototipul Merida One-Forty B 27,5!!!

Tot aici vor fi prezenţi şi membrii echipei de maraton MTB NoMad Merida CST: Szusza Gyurka, Kelemen Arpad, Robert Mircea Gustav (“Robike”), Laszlo Szigyarto, Marian Marin, Doina Ţiţei, Cosmin Ditomozu si Daniel Sărdan.

Invitatul special Veloteca şi Merida: Ciprian Bălănescu, multiplu campion naţional la duatlon şi triatlon!

Toate bicicletele şi accesoriile modele 2013 prezentate de BikeFun România la expoziţia din această primăvară pot fi deja cumpărate în noul sezon de la magazinul Veloteca din Şos. Iancului 100, sau de pe situl www.veloteca.ro.

Va asteptam cu drag!

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.

Taguri: romaerobicicleteMeridaExpobikeveloteca