Veloteca va asigura parcarea la FITTO Cafe Floreasca

BUCURESTI - 12 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, HoReCa, CSR

O nouă locaţie recomandată de Veloteca : terasa FITTO Cafe de pe Calea Floreasca!
Aici a fost instalat de curând un rastel pentru parcarea bicicletelor, iar cei care vin fără lanţ anti-furt la ei, pot cere de la bar lanţul disponibil.
Veloteca este singura companie producatoare de rastele pentru parcarea bicicletelor, fabricate in Romania.

rastel Veloteca la terasa FITTO Cafe Floreasca

rastel Veloteca la terasa FITTO Cafe Floreasca

 Pentru o viaţă curată, încălecaţi zilnic o bicicletă. Dar nu uitaţi să beţi sucuri naturale! 

George Culda - Director Marketing VELOTECA

Din partea casei, în toamna aceasta, toţi bicicliştii care parchează la FittoCafe Floreasca vor primi câte o bandă reflectorizantă Veloteca. Pedalaţi toamna aceasta în deplină siguranţă! Veloteca şi  FITTO Cafe Floreasca  colaborează pentru promovarea stilului de viaţă sportiv, activ şi natural. Opriţi-vă dimineaţa în drum spre birou, parcaţi bicicleta şi comandaţi un cocktail de fructe… a venit sezonul mustului, care merge combinat de minune cu ananas şi suc de mere!

Dacă aveţi nevoie de o intervenţie rapidă la bicicletă sau vreţi să cumpăraţi un accesoriu pentru bicicletă, vă aşteptăm la Veloteca Dorobanţi, pe str. George Călinescu 51.

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.