Cea mai mare viteza de date mobile disponibila clientilor Vodafone din Romania: Vodafone lanseaza oferta comerciala pentru serviciile de Internet mobil la viteze de pana la 21,6 Mbps

BUCURESTI - 30 septembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Noile servicii de broadband mobil aduc utilizatorilor viteze de date mobile de pana la 21,6 Mbps pentru download si pana la 5,7 Mbps pentru upload.
Clientii Vodafone au la dispozitie pachetul Unlimited Mobile Internet & Office 21,6 Mbps, cu trafic initial lunar de 16 GB, la tariful de 27 Euro / luna.
Clientii Vodafone beneficiaza de noile viteze de date mobile in cele mai importante centre de business, zone rezidentiale si in mai multe spatii exterioare din Bucuresti.

Vodafone Romania are placerea sa anunte lansarea noilor servicii de Internet mobil, care aduc utilizatorilor viteze de date mobile de trei ori mai mari decat pana in prezent, de pana la 21,6 Mbps pentru download si pana la 5,7 Mbps pentru upload. Vodafone a anuntat, la inceputul lunii septembrie, introducerea tehnologiei HSPA+, care permite viteze sporite de date mobile.

Incepand de maine, clientii Vodafone, persoane fizice sau din segmentul de business, pot beneficia de noile viteze de date mobile, cu pachetul Unlimited Mobile Internet & Office 21,6 Mbps, cu trafic initial lunar de 16 GB, la tariful de 27 Euro / luna (fara TVA). De asemenea, Vodafone Romania lanseaza si un nou dispozitiv de conectare mobila pentru acest abonament, un USB stick Vodafone K4505, disponibil la 19 EUR (cu TVA) pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani, si la 69 EUR (cu TVA) pentru contractele incheiate pe o perioada de 1 an. Taficul de date care depaseste 16 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps download si 64kbps upload.

Noul abonament de Internet mobil si modemul de date compatibil vor fi diponibile initial in toate magazinele Vodafone din Bucuresti.

Reteaua Vodafone HSPA+ acopera in prezent cele mai importante centre de business, zone rezidentiale, precum si mai multe spatii exterioare din Bucuresti. Printre zonele care beneficiaza de acoperire HSPA+ in reteaua Vodafone amintim centre de afaceri precum Bucharest Business Park, Romexpo, Camera de Comert, zone rezidentiale precum Pipera, Pajura, Straulesti, hoteluri printre care Marriott, Parc, Howard Johnson, Lido, Ambasador, Intercontinental, Majestic, si zone publice ca Piata Romana, Bulevardul Magheru, Piata Universitatii, Bulevardul Libertatii, Baneasa si Piata Unirii.

Vodafone ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile mobile broadband, la viteze de pana la 7,2 Mbps, in peste 500 de localitati, reprezentand aproximativ 50% din populatia Romaniei.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.532.530 de clienti, la 30 iunie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 315 milioane de clienti, la 30 iunie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/cea-mai-mare-viteza-de-date-mobile-disponibila-clientilor-vodafone-din-romania-vodafone-lanseaza-oferta-comerciala-pentru-serviciile-de-internet-mobil-la-viteze-de-pana-la-216-mbps