Connex anunta parteneriatul sau cu Nokia in vederea apropiatei lansari a serviciilor 3G

BUCURESTI - 21 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Connex, liderul pietei de telefonie mobila si prima retea de servicii video mobile din Romania, anunta ca terminalul Nokia 6630 va fi disponibil la lansarea comerciala a serviciilor 3G.

Connex anunta parteneriatul sau cu Nokia in vederea apropiatei lansari a serviciilor 3G

Cu caracteristici precum conectare permanenta la e-mail, acces in banda larga la continut multimedia si capabilitati de video streaming si video conferinte, Nokia 6630 transforma tehnologia 3G in realitate pentru un numar din ce in ce mai mare de utilizatori.
Noul telefon ofera posibilitati avansate de gestionare a informatiilor personale in mediul 3G. Mesajele electronice, inclusiv documentele atasate, pot fi descarcate si vizualizate la viteze broadband de pana la 384 kbps. Combinand capabilitatea retelei 3G a Connex - ce urmeaza sa fie lansata in curand - cu cele mai avansate functii pentru trasmiterea imaginilor digitale, Nokia 6630 este cel mai mic telefon megapixel utilizabil in retelele GSM si WCDMA din lume.
"Connex se pregateste sa ofere servicii 3G, in premiera pe piata romaneasca, pentru inceput in opt mari oraşe: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Ploiesti, Craiova si Iasi. Anticipand cererea semnificativa a pietei pentru serviciile 3G, pe baza interesului deja demonstrat, suntem incantati sa putem oferi clientilor nostri terminalul 3G, Nokia 6630. Acesta va fi disponibil in magazinele Connex si in cele ale dealerilor nostri din intreaga tara, precum si prin intermediul echipei noastre de vanzari directe. Nokia 6630 este primul terminal din oferta Connex din seria telefoanelor cu capabilităţi 3G”, afirmă Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex.
“Connex face ca telefonia mobila 3G sa fie posibila aici si acum, iar Nokia este gata sa sprijine activ dezvoltarea continua a acesteia. Produse cu capabilitati 3G precum Nokia 6630, avand functii pentru continut si servicii video in mediu mobil, de inalta calitate, dublate de functionalităţi avansate pentru afaceri, demonstreaza angajamentul nostru fata de 3G. Prin video streaming, video sharing si telefonie video, Nokia 6630 ofera utilizatorilor o experienta totala”, a adaugat Razvan Petrescu, Account Manager Nokia Romania.

Despre Vodafone România

Connex este liderul pietei de comunicatii mobile din Romania, cu 4.910.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2004. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ:TIWI; TSX: TIW). Actionarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.
Lidia Solomon
Director Relatii Publice
Phone: +4021 302 1000


lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/connex-anunta-parteneriatul-sau-cu-nokia-in-vederea-apropiatei-lansari-a-serviciilor-3g