Connex lanseaza „Play”, primul portal mobil 3G din Romania Televiziune mobila si un nou continut spectaculos •Muzica, video, jocuri, stiri, divertisment, sport •Navigare usoara si viteza mai mare

BUCURESTI - 7 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C


Astazi, Connex are placerea sa anunte lansarea primului portal mobil 3G din Romania, Play, care aduce clientilor romani un continut nou si imbogatit, precum si o experienta placuta in utilizare.

Connex lanseaza „Play”, primul portal mobil 3G din Romania  Televiziune mobila si un nou continut spectaculos •Muzica, video, jocuri, stiri, divertisment, sport •Navigare usoara si viteza mai mare

„Lansarea portalului Play are loc la putin timp dupa introducerea cu succes a apelului video si a cardului de date Connex Mobile Connect si reprezinta al doilea pas important in strategia noastra pentru serviciile 3G. Continutul local si international spectaculos, serviciile usor de folosit si viteza mare reprezinta principalele beneficii care ofera clientilor nostri o valoare si mai mare a serviciilor” a spus Ted Lattimore, Presedinte si COO Connex.
Accesibil atat pentru clientii 3G, cat si pentru cei GSM, Play ofera o gama larga de servicii si aplicatii, de la televiziunea mobila, la muzica, jocuri, videoclipuri. divertisment romanesc, sport, stiri si mesaje.
Play aduce o extinsa oferta de continut romanesc, care include muzica (Loredana, HIQ, Krypton si multi altii), showbiz (Carcotasii, Teo, momente amuzante cu Amza Pelea, Toma Caragiu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel etc.), fotbal (Divizia A si echipa nationala) si stiri (economice, politice, meteo, sport, auto, mondene)*.
La aceasta se adauga continutul international, oferit prin parteneriatele incheiate cu compania Arvato si alte marci internationale si constand intr-varietate de tonuri de apel, videoclipuri si imagini cu celebritati, precum: Kylie Minogue, Eric Clapton, Lenny Kravitz, Aerosmith, Sting, Robbie Williams, Simply Red, Depeche Mode, Enya si altii*.

Peste 500 de jocuri java - printre care se numara „Blade”, „Robots”, „Tycoon”, „Prince of Persia”, sunt acum la dispozitia utilizatorilor Connex, gratie acordurilor incheiate cu companii recunoscute pe plan international.
Clientii Connex 3G pot sa beneficieze de o navigare placuta in meniul portalului si de viteza de pana la 384 kbps, care este de 10 ori mai mare decat cea oferita de GPRS si de 4 ori mai mare comparativ cu EDGE.
Ofertele promotionale includ o gama larga de telefoane 3G si GPRS pre-configurate sau cu solutie de configurare automata*.

Despre Vodafone România

Connex este prima retea video mobila din Romania si avea 5.022.902 de clienti, la data de 31 martie 2005. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o divizie a Vodafone Group Plc, Marea Britanie. Vodafone este cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 14 tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre mai mult de 154,8 milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
Director Relatii Publice
Phone: +4021 302 1000


lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/connex-lanseaza-play-primul-portal-mobil-3g-din-romaniateleviziune-mobila-si-un-nou-continut-spectaculosomuzica-video-jocuri-stiri-divertisment-sportonavigare-usoara-si-viteza-mai-mare