Connex pentru viitorul studentilor din telecomunicatii

BUCURESTI - 30 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

•Noi absolventi ai cursului de comunicatii oferit de Connex
•Echipament 3G donat laboratorului Facultatii
•Peste 170,000 USD in sprijinul Facultatii de Telecomunicatii

Connex a acordat diplome unei noi generatii de absolventi ai cursului de comunicatii mobile, oferit in mod traditional de companie studentilor Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti. Douazeci si noua de studenti au absolvit cursul “Comunicatii integrate intr-o societate globala” in anul academic 2004-2005.


Connex pentru viitorul studentilor din telecomunicatii

“Prin acest program, Connex isi continua angajamentul de a-i ajuta pe studentii Facultatii de Telecomunicatii sa devina viitorii specialisti ai acestei industrii si sa beneficieze de o educatie profesionala la standarde inalte. Acest sprijin se aliniaza programului de implicare sociala “Connex pentru viitor”, prin care compania noastra isi propune sa sustina initativele care pot imbunatati viata romanilor in cadrul comunitatilor lor”, a spus Marian Velicu, Vicepresedinte Strategie, Reglementari si Afaceri Publice la Connex, in deschiderea ceremoniei de premiere.

Cu aceasta ocazie, laboratorul creat de Connex in cadrul Facultatii a fost dotat cu telefoane 3G Nokia 6680 si carduri de date 3G Connex Mobile Connect, pentru a le facilita studentilor accesul la tehnologia si serviciile 3G, lansate de curand de Connex.

Anul acesta, Connex a sprijinit Facultatea si in organizarea concursului on-line “Tudor Tanasescu”, dedicat studentilor facultatilor de telecomunicatii din toata tara.

Connex sponsorizeaza cursuri de comunicatii mobile pentru studentii Facultatii de Telecomunicatii de 7 ani. Program include si dotarea laboratorului “Stelian Pintelie” (in memoria lui Stelian Pintelie, fost Consilier al Presedintelui Connex si fost Ministru al Telecomunicatiilor), precum si fonduri pentru dotarea Bibliotecii Facultatii si accesul la literatura de specialitate. Valoarea cumulata a programului depaseste suma de 170.000 USD.

In 2003, Connex a primit trofeul de aur la Premiile PR-ului Romanesc, un eveniment organizat de “Forum for International Communication”, pentru programul dedicat Facultatii de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti.

Despre Vodafone România

Connex este prima retea de telefonie mobila video din Romania si avea 5.022.902 de clienti, la data de 31 martie 2005. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o divizie a Vodafone Group Plc, Marea Britanie. Vodafone este cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 14 tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre mai mult de 154,8 milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
Director Relatii Publice
Phone: +4021 302 1000


lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/connex-pentru-viitorul-studentilor-din-telecomunicatii