Connex te ajuta sa comunici cu lumea: - Apeluri internationale la preturi mai accesibile - In exclusivitate - servicii de roaming in Irak si in destinatii exotice

BUCURESTI - 26 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Connex ofera clientilor sai noi facilitati pentru apelurile internationale si pentru serviciile de roaming. Incepand cu 23 martie 2004, clientii Connex platesc numai 2 USD pe luna pentru Optiunea International Intensiv, o reducere de 50% fata de tariful anterior.

Connex te ajuta sa comunici cu lumea: - Apeluri internationale la preturi mai accesibile - In exclusivitate - servicii de roaming in Irak si in destinatii exotice

“Consecventi misiunii noastre, de a ajuta oamenii din Romania sa comunice mai usor si sa fie in permanenta legatura cu lumea, oferim clientilor nostri tarife avantajoase, cu ajutorul optiunii International Intensiv. In plus, abonatii Connex care isi activeaza Optiunea International Intensiv pana la 18 aprilie, beneficiaza de abonament gratuit in prima luna”, a spus Andreea Stanescu, Senior Director Consumer Market la Connex.

Clientii care aleg Optiunea International Intensiv beneficiaza de reduceri de pana la 45% pentru apelurile internationale, catre orice destinatie din lume. De exemplu, apelurile catre Statele Unite, Canada, Israel, Alaska, Hawaii vor fi taxate cu numai 0,30 USD/minut. Optiunea poate fi adaugata la orice abonament Connex si se activeaza simplu, printr-un apel gratuit la *222.

Incepand cu aceasta luna, Connex este singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de roaming in Irak. In prezent, serviciul este disponibil in Bagdad si imprejurimi, iar acoperirea serviciului va continua sa fie extinsa si in alte zone. In exclusivitate pe piata romaneasca, Connex ofera servicii de roaming in destinatii exotice precum Maldive, Nigeria, Bermude, iar pana la sfarsitul lunii martie, si in Jamaica.

Prin Serviciul Connex Convorbiri Internationale, poti suna din Romania oriunde in lume. Serviciul de Roaming permite clientilor Connex sa initieze si sa primeasca apeluri pe numarul din reteaua Connex, atunci cand se afla in strainatate. Connex ofera servicii de roaming in 111 tari, prin 250 de operatori.

Despre Vodafone România

Connex este liderul pietei de telecomunicatii din Romania, cu 3.457.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2003. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ: TIWI; TSX: TIW). Actionarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.


Lidia Solomon
Phone: +4021 302 1870
Fax: +4021 302 1460


lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/connex-te-ajuta-sa-comunici-cu-lumea-apeluri-internationale-la-preturi-mai-accesibile-in-exclusivitate-servicii-de-roaming-in-irak-si-in-destinatii-exotice