Connex Vodafone isi extinde serviciile 3G in 22 de orase

BUCURESTI - 10 aprilie 2006

Comunicat tip General in IT&C

•7 noi orase aflate in aria de acoperire a retelei 3G Connex Vodafone
•Oferte promotionale avantajoase care includ apeluri video, Internet rapid si 9 telefoane 3G la preturi speciale

Connex Vodafone are placerea sa anunte lansarea serviciilor 3G in 7 noi orase – Baia Mare, Satu Mare, Alba Iulia, Bistrita, Turda, Buzau si Bacau. Numarul de orase cu acoperire 3G este acum de 22, ceea ce corespunde unei rate de penetrare a serviciilor 3G de aproximativ 30% din populatia Romaniei.

Connex Vodafone isi extinde serviciile 3G in 22 de orase

„La un an dupa introducerea 3G in Romania, ne bucuram sa putem oferi aceste servicii inovatoare clientilor din 22 de orase ale tarii. Cei peste 135.000 de utilizatori 3G Connex Vodafone sunt dovada succesului deosebit al serviciilor noastre 3G si a modului in care acestea au raspuns nevoilor de comunicare variate ale mediului de afaceri si clientilor individuali. Ne pastram angajamentul de a imbogati oferta noastra 3G cu noi servicii spectaculoase, ca Vodafone Live!, care va aduce si mai multe beneficii clientilor nostri”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Connex Vodafone.

Connex Vodafone 3G este o retea de mare capacitate care asigura utilizatorilor nostri acces la o gama larga de servicii de ultima generatie. In plus fata de video telefonie si Internet mobil rapid, utilizatorii 3G se pot bucura de televiziune in direct pe telefonul mobil si de un continut atractiv in portalul Play – de la video clipuri muzicale, la trailere de film sau videoclipuri cu secvente din meciurile de fotbal din divizia A, si, mai recent, transmisii in direct ale unor meciuri de fotbal.

Clientii business din orasele cu acoperire 3G pot beneficia acum de avantajele furnizate de Vodafone Mobile Connect, solutia performanta pentru conectare wireless, dedicata utilizatorilor de laptop, lansata de curand pe piata romaneasca. Vodafone Mobile Connect asigura acces rapid si usor la Internet si la aplicatiile companiei: e-mail, Intranet, calendar, editor de agenda telefonica, SMS sau monitor de trafic de date, cu viteze de transfer al datelor de pana la 384 kbps.

Pentru segmentul intreprinderilor mici si mijlocii, Connex Vodafone ofera 3G MultiOffice, care combina intr-un singur pachet o solutie de access Internet la viteza superioara oferita de 3G, minute incluse pentru apeluri nationale si de grup, precum si echipament special pentru servicii de voce si de date.
Ofertele promotionale de lansare aduc mai multe avantaje clientilor 3G persoane fizice: minute de apeluri video incluse, pachete de trafic de date si MMS incluse, la care se adauga o gama variata de 9 telefoane 3G, la preturi speciale.

Clientii Connex Vodafone care se deplaseaza in strainatate pot folosi serviciile 3G in roaming in 15 tari: Germania, Austria, Elvetia, Italia, Portugalia, Franta, Marea Britanie, Grecia, Spania, Israel, Belgia, Olanda, Hong Kong, Suedia si Finlanda.

Despre Vodafone România

Connex Vodafone, o divizie a Vodafone Group Plc., avea 6.131.839 de clienti, la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 31 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 179,3 de milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
Tel.: +40 (21) 302 10 00
Fax: +40 (21) 302 14 60
E-mail: publicrelations_ro@vodafone.com

PublicRelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/connex-vodafone-isi-extinde-serviciile-3g-in-22-de-orase