Connex Vodafone - sponsor exclusiv al primului concert Depeche Mode in Romania

BUCURESTI - 2 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Connex Vodafone este incantat sa prezinte Depeche Mode live in Bucuresti, intr-un concert care va avea loc in 23 iunie 2006 pe stadionul Lia Manoliu.

Connex Vodafone - sponsor exclusiv al primului concert Depeche Mode in Romania

„Suntem foarte bucurosi sa oferim acest eveniment unic, prin care Bucurestiul este inclus in itinerariul celui mai recent tur mondial al formatiei Depeche Mode. Ca parte a angajamentului nostru de a le oferi clientilor Connex Vodafone beneficii unice, ne bucuram sa le putem da posibilitatea de a rezerva bilete in avans pe site-ul www.myticket.ro . In plus, clientii Connex Vodafone vor avea in curand la dispozitie un continut exclusiv Depeche Mode in Portalul nostru. Acest concert este primul dintr-o serie de evenimente care isi propun sa aduca brand-ul Vodafone mai aproape de romani”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex Vodafone.

Evenimentul este organizat si promovat de Emag!c Entertainment in asociere cu The Mission.

In urmatoarele zece zile, incepand din aceasta seara, clientii Connex Vodafone vor avea acces in avans la noul serviciu online de rezervare si vanzare a biletelor, www.myticket.ro, pentru a cumpara bilete la concertul Depeche Mode. Dupa aceste 10 zile, biletele vor fi disponibile publicului larg, atat online, cat si prin canalale de distributie obisnuite.

Orice client Connex Vodafone activ in retea poate comanda online maxim 2 bilete, printr-un SMS trimis la 1855. Clientul va primi un cod unic pe care il va folosi, impreuna cu numarul sau de telefon mobil, pentru a se autentifica pe site-ul mai sus mentionat si a rezerva 1 sau 2 bilete.

Toate detaliile necesare despre procedurile de plata si livrare sunt disponibile pe site-ul independent de procurare a biletelor www.myticket.ro.

Despre Vodafone România

Connex Vodafone, o divizie a Vodafone Group Plc., avea 6.131.839 de clienti, la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 31 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 179,3 de milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
PublicRelations_ro@vodafone.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/connex-vodafone-sponsor-exclusiv-al-primului-concert-depeche-mode-in-romania