De acum, fiecare abonament Vodafone vine cu ceva in plus

BUCURESTI - 3 iunie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pe langa beneficiile incluse in abonament, clientii Vodafone se bucura acum de mai multe avantaje. Cu serviciul exclusiv Vodafone „Numeste-ti Numarul”, clientii beneficiaza acum gratuit de numerele din categoria Preferential
Bonus de 2500 minute in retea, valabile 1 an, pentru abonamentele Vodafone Complet 800, Vodafone Complet 1000, Vodafone Complet 1500 si Vodafone Complet 2000, la contracte pe 2 ani
Serviciile Vodafone Internet pe mobil, Vodafone Zona Mea si Vodafone Europa sunt acum gratuite timp de o luna
Nokia 2330, disponibil la zero EUR cu orice abonament Vodafone Complet incheiat pe 2 ani, Samsung Corby TXT, la 29 EUR impreuna cu Vodafone Complet 800 si oferta speciala pentru telefoane performante Sony Ericsson

De acum, fiecare abonament Vodafone vine cu ceva in plus

Bucuresti, 3 iunie 2010 – Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala pentru serviciile pe baza de abonament.
Pe langa beneficiile incluse in abonament, clientii Vodafone se bucura acum de mai multe avantaje. Cu serviciul Numeste-ti Numarul, clientii Vodafone Romania isi pot alege gratuit un numar de telefon personalizat din categoria „Preferential” si beneficiaza in continuare de 50% reducere pentru numere din categoria „Silver”. De asemenea, la activarea serviciului Numeste-ti Numarul, utilizatorii primesc 100 de SMS-uri in retea, pentru a anunta noul numar prietenilor.
Clientii care aleg unul din abonamentele Vodafone Complet 800, Vodafone Complet 1000, Vodafone Complet 1500 sau Vodafone Complet 2000 primesc un bonus de 2.500 de minute in retea, valabile un an, pentru contractele incheiate pe doi ani.
Pe langa aceste abonamente, clientii pot alege si alte pachete Vodafone Complet cu sute de minute nationale si in retea incluse, Vodafone Familia, cu mii de minute intre membrii familiei sau Vodafone Simplu.
Alaturi de Numeste-ti Numarul, clientii pot alege si alte servicii in functie de nevoile lor si se vor bucura de oferte speciale: Internet pe mobil gratuit timp de o luna si 250 MB de trafic, oferte speciale pentru extraoptiunile de voce fixa si apeluri internationale, cu Vodafone Zona Mea si Vodafone Europa.
Ofertele speciale Numeste-ti Numarul, Vodafone Internet pe mobil, Vodafone Zona Mea si Vodafone Europa sunt disponibile atat pentru clientii noi, cat si pentru clientii Vodafone existenti.
Vodafone Romania extinde gama de telefoane mobile disponibile la preturi speciale. Nokia 2330 este disponibil la 0 EUR impreuna cu orice abonament Vodafone Complet pe doi ani. Cu noua oferta promotionala Vodafone, noul Samsung Corby TXT poate fi achizitionat la 29 EUR (TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone Complet 800 pe doi ani. Telefonul ofera o tastatura completa QWERTY, ideala pentru utilizatorii de Instant Messaging sau mesaje SMS, precum si o camera foto de 2MP cu functie video.
De asemenea, Vodafone lanseaza o campanie exclusiva impreuna cu Sony Ericsson, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Orice client care achizitioneaza unul dintre telefoanele smartphone Sony Ericsson Vivaz – editie limitata FIFA sau Sony Ericsson W715 primeste replica oficiala a mingii Campionatului Mondial de Fotbal. Telefonul Sony Ericsson Vivaz se evidentiaza prin posibilitatea inregistrarii video la calitate HD pe cardul de memorie de 8 GB inclus in pachet, ecran tactil de 3.2 inchi, sistem de operare Symbian si poate fi achizitionat la pretul de 149 EUR (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 1000 si Internet pe Mobil 500 MB pe doi ani. Sony Ericsson W715, disponibil in exclusivitate la Vodafone, beneficieaza de o camera foto de 3.2 MP cu blitz si autofocus, GPS si Wi-Fi. Telefonul vine echipat si cu un card de memorie de 4 GB si poate fi achizitionat la 29 EUR (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 1000 si Internet pe Mobil 500 MB pe doi ani.
Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.730.000 clienti, la 31 martie 2010. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 340 milioane de clienti, la 31 martie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe cinci continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.
***

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.730.000 clienti, la 31 martie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 340 milioane de clienti, la 31 martie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.
Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/de-acum-fiecare-abonament-vodafone-vine-cu-ceva-in-plus