Meciul Steaua – Rapid, in direct pe telefonul mobil pentru utilizatorii 3G Connex Vodafone

BUCURESTI - 3 aprilie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Dupa Rapid - Steaua, clientii 3G Connex Vodafone pot vedea in direct pe telefonul mobil si meciul retur din sferturile de finala ale Cupei UEFA, Steaua - Rapid, programat joi, 6 aprilie 2005, de la ora 20:30.

Meciul Steaua – Rapid, in direct pe telefonul mobil pentru utilizatorii 3G Connex Vodafone

Fie ca se afla in tara sau in strainatate, fanii fotbalului pot urmari meciul Steaua Rapid si prin Internet, pe site-ul www.connex.ro, unde va fi postat bannerul de promovare a evenimentului. Drepturile de transimisie a meciului prin Internet au fost asigurate prin parteneriatul incheiat de Connex Vodafone cu firma NETBRIDGE.

“Ne bucuram sa oferim clientilor Connex Vodafone posibilitatea de a urmari, in direct pe telefonul mobil, dar si prin Internet, meciul retur Steaua-Rapid, decisiv pentru calificarea in semifinalele Cupei UEFA. Astfel, Connex Vodafone ofera fanilor fotbalului modalitati diverse si inovatoare de acces la un eveniment sportiv atat de important”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex Vodafone.

Pentru a putea vedea meciul pe telefonul mobil, clientii Connex Vodafone trebuie sa aiba un telefon 3G si una din ofertele de acces Wap activate. Odata indeplinite aceste conditii, utilizatorii trebuie doar sa intre in portalul PLAY, la adresa http://play.connex.ro, de unde au acces direct prin banner-ul de promovare a evenimentului.

Reteaua 3G a Connex Vodafone acopera in prezent 22 de orase: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Oradea, Targu Mures, Arad, Pitesti, Galati, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Bacau, Buzau, Alba Iulia, Turda.

Din august 2005, Connex Vodafone ofera iubitorilor fotbalului posibilitatea de a descarca, prin intermediul portalului Play, videoclipuri cu fazele importante ale meciurilor din divizia A, transmise de Telesport.

Despre Vodafone România

Connex Vodafone, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6.131.839 de clienti, la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 31 tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 179,3 de milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
PublicRelations_ro@vodafone.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/meciul-steaua-rapid-in-direct-pe-telefonul-mobil-pentru-utilizatorii-3g-connex-vodafone