Noi modele de telefoane mobile de top in portofoliul Vodafone Romania

BUCURESTI - 16 aprilie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Trei noi modele de telefoane performante intra in portofoliul Vodafone Romania: Nokia E75, LG KM900 Arena si Samsung S8300 Ultra Touch.

Vodafone Romania anunta extinderea portofoliului de telefoane mobile cu noi modele performante, acoperind toate nevoile de comunicatii ale utilizatorilor, in plus fata de serviciile de voce: acces rapid si usor la Internet si servicii de date, functii multimedia de ultima generatie, acces la aplicatiile de business.

In urmatoarele zile, oferta Vodafone de telefoane mobile va include trei noi modele de top: Nokia E75, LG KM900 Arena si Samsung S8300 Ultra Touch.

Nokia E75 este disponibil incepand de astazi in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai din tara, cu preturi de la 309 Euro (TVA inclus). Nokia E75 ofera o experienta superioara de acces la e-mail, fiind considerat un adevarat birou mobil, dar avand avantajul dimensiunilor reduse. Nokia E75 se remarca prin functionalitatile de conectivitate, integrand tehnologiile HSDPA si Wi-Fi, fiind alegerea ideala pentru clientii din segmentul business, cu nevoi de comunicatii complexe. Nokia E75 imbina materiale de calitate, specifice gamei Eseries, si dispune de tastatura QWERTY glisanta laterala.

Incepand din 22 aprilie, portofoliul Vodafone Romania se imbogateste cu inca un nou model asteptat de utilizatorii din intreaga lume. LG KM900 Arena va fi disponibil in reteaua de distributie a Vodafone, la preturi incepand de la 269 Euro (pret cu TVA), cu abonament pe 2 ani. LG Arena incorporeaza functii multimedia de ultima generatie, cu ajutorul interfetei intuitive 3D S-Class. Printre caracteristicile care recomanda LG Arena oricarui utilizator care isi doreste acces la functii multimedia superioare se numara tehnologia Dolby Mobile pentru muzica si video, ecranul tactil WVGA care ofera o claritate de 4 ori mai mare decat ecranele QVGA standard, camera foto cu rezolutie de 5 MP si capacitate de stocare de pana la 40 GB. In plus, LG Arena ofera utilizatorilor acces la date mobile de mare viteaza, datorita tehnologiilor HSDPA 7,2 Mbps si Wi-Fi.

Samsung S8300 Ultra Touch va completa, de asemenea, oferta Vodafone Romania, incepand din 22 aprilie, pretul de pornire fiind de 329 Euro (cu TVA inclus). Samsung S8300 Ultra Touch ofera utilizatorilor un telefon high-end cu design sofisticat, ecran tactil generos, de 2,8 inch si rezolutie de 240×400 pixeli, rezistent la zgarieturi, datorita materialelor de fabricatie speciale. Unul dintre aspectele revolutionare ale noului model este, desigur, camera foto de 8 MP cu autofocus si LED flash, care fac din Samsung S8300 Ultra Touch o adevarata camera digitala, ideala pentru pasionatii de fotografie. Noul Samsung se remarca si prin functiile de conectivitate, integrand tehnologia HSDPA care asigura acces la Internet si date mobile de mare viteaza, de pana la 7,2 Mbps.

Noile modele de telefoane pot fi achizitionate si cu ofertele promotionale curente pentru serviciile pe baza de abonament, care includ gama de abonamente Vodafone Complet, prin care abonatii Vodafone pot beneficia lunar, pe viata, de pana la 400 de minute in retea, 200 de minute nationale si 200 de SMS-uri in retea sau nationale, precum si Vodafone Avantaj, de 3,57 Euro / luna, care permite un control sporit al costurilor de comunicare, in functie de nevoile utilizatorilor, in fiecare luna.

In prezent, Vodafone Romania ofera cea mai extinsa arie de acoperire a serviciilor 3G broadband - HSDPA, la viteze de pana la 7,2 Mbps, in peste 500 de localitati din tara, inclusiv in toate resedintele de judet, acoperind 50% din populatia Romaniei.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienti, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienti in intreaga lume.
Felicia Candidatu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/noi-modele-de-telefoane-mobile-de-top-in-portofoliul-vodafone-romania