Romanii sunt mai aproape de Europa prin “Vodafone Europa”

BUCURESTI - 9 mai 2006

Comunicat tip General in IT&C

Din 10 mai 2006, Vodafone Romania ofera clientilor sai “Vodafone Europa”, noua optiune pentru apeluri internationale catre tarile europene.

Romanii sunt mai aproape de Europa prin “Vodafone Europa”

Pentru numai 4 USD/luna, “Vodafone Europa” le ofera abonatilor nostri posibilitatea de a efectua apeluri la tariful de 0.22 USD/minut (fara TVA), catre 27 de divizii Vodafone si retele partenere din Europa, precum si catre retele de telefonie fixa din 44 de tari europene.
“Ne bucuram sa lansam pe piata romaneasca o oferta unica - Vodafone Europa - care aduce clientilor nostri beneficii concrete in ceea ce priveste costurile apelurilor internationale catre Europa. Anticipand aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, dorim sa facem comunicarea cat mai usoara si mai avantajoasa pentru clientii nostri. Acesta este inca un exemplu al beneficiilor reale pe care le putem oferi clientilor nostri, ca parte a grupului Vodafone”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.
Clientii Vodafone Romania care aleg optiunea “Vodafone Europa” pana la 20 iunie 2006 au abonament gratuit in prima luna.
Tariful de 0.22 USD/minut este valabil pentru abonatii Vodafone Romania indiferent de ora la care este efectuat apelul, de durata sau frecventa apelurilor. Tariful standard pentru apeluri internationale catre tari europene este 0.65 USD/minut. (fara TVA).

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., avea 6.131.839 de clienti, la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 26 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 165 de milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
Public Relations Director
PublicRelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/romanii-sunt-mai-aproape-de-europa-prin-vodafone-europa