Vodafone Internet pe mobil aduce clientilor continut nou, acces mai usor la informatii si cele mai populare retele sociale, pe telefonul mobil

BUCURESTI - 21 aprilie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Oferta extinsa de continut pe telefonul mobil, incluzand site-uri de stiri, jocuri si cele mai populare retele sociale.
Cu un format grafic nou si o organizare mai simpla a continutului, portalul mobil Vodafone live! ofera acces mai usor la informatiile de interes.

Clientii Vodafone Romania se pot bucura de o oferta extinsa de continut, acces mai usor la informatiile de interes si la site-urile preferate, direct pe telefonul mobil, cu serviciul Vodafone Internet pe mobil.

Incepand de astazi, clientii Vodafone Romania vor regasi in Vodafone live!, conform sugestiilor lor, noi sectiuni si o interfata grafica noua ce vor asigura o navigare intuitiva in portal si acces mai rapid la informatiile dorite. Cu un singur click, utilizatorii pot ajunge in cele mai populare sectiuni din portal sau site-uri de mobil.

Sectiunea „Internet” ofera acces direct la o mare varietate de site-uri adaptate pentru telefonul mobil. Cele mai recente recomandari Vodafone Internet pe mobil includ site-uri precum antena3.ro, hotnews.ro, realitatea.mobi, wall-street.ro, 9am.ro, cotidianul.ro, dw-world.com, dictionarromanenglez.ro, dictionarenglezroman.ro, forum.computergames.ro.

„Noutatile pe care ne face placere sa le anuntam astazi, in Vodafone Internet pe mobil, sunt rezultatul sugestiilor primite de la clientii nostri. Odata cu lansarea serviciului Vodafone Internet pe mobil, traficul generat de clientii Vodafone pe site-urile web a crescut de 15 ori. In plus, utilizatorii pot accesa pe telefonul mobil informatii variate, pe masura ce un numar din ce in ce mai mare de site-uri romanesti si-au creat versiuni adaptate pentru telefonul mobil. In prezent, peste 50 de site-uri partenere sunt disponibile clientilor nostri prin Vodafone Internet pe mobil”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Oriunde in aria de acoperire a retelei Vodafone Romania, clientii nostri se pot conecta la Internet, de pe telefonul mobil, pentru a-si consulta e-mailurile sau pentru a comunica prin messenger cu prietenii. Cele mai populare retele sociale pot fi accesate direct de pe telefonul mobil, in sectiunea „Comunitati”. Oferta disponibila prin Vodafone Internet pe mobil cuprinde acces direct la Yahoo! messenger si E-mail, hi5.com, itsmy.com, chatr.ro, homemade.ro, bloguri si forum-uri.

Sectiunea „Descarca” reuneste oferta de jocuri, canale TV Mobil, videoclipuri, muzica si continut prin care utilizatorii isi pot personaliza telefonul mobil, iar in sectiunea „Zilnice” clientii Vodafone pot consulta informatii despre vreme, trafic, horoscop, cursul valutar al BNR si al altor banci, informatii despre baruri si restaurante, programul evenimentelor culturale si al cinematografelor.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienti, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienti in intreaga lume.
Felicia Candidatu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-internet-pe-mobil-aduce-clientilor-continut-nou-acces-mai-usor-la-informatii-si-cele-mai-populare-retele-sociale-pe-telefonul-mobil