Vodafone Internet pe mobil ofera clientilor acces gratuit la peste 50.000 de noi aplicatii de mobil, direct in portalul Vodafone live!

BUCURESTI - 31 august 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

50.000 de aplicatii disponibile pentru 1700 de modele de telefoane, din categorii precum Divertisment, Calatorii, Sport sau Stiri.
Acces la conturile de messenger si la comunitatile preferate: Yahoo, MSN, GoogleTalk, ICQ, Facebook, MySpace, AIM prin eBuddy.
AccuWeather.com, disponibil in limba romana pentru utilizatorii Vodafone Internet pe mobil.

Vodafone Romania extinde oferta de continut din portalul Vodafone live!, oferind clientilor Internet pe mobil acces gratuit la peste 50.000 de aplicatii, disponibile prin GetJar.com.

Cu abonamentul Internet pe mobil clientii Vodafone pot descarca aplicatii dintr-o gama variata de categorii, cum ar fi Comunitati, Divertisment, Lifestyle, Stiri si vreme, Imagini, Cumparaturi, Sport sau Calatorii. Printre cele mai populare aplicatii ale momentului se regasesc eBuddy, Facebook Mobile, Google Maps si Yahoo Mobile.

Catalogul GetJar.com poate fi accesat integral din browser-ul telefonului, prin portalul Vodafone live!. De asemenea, clientii Vodafone pot primi link-ul direct catre acest site trimitand un SMS gratuit la 8877 cu textul „getjar”.Traficul de date aferent navigarii pe GetJar.com este inclus in cei 500 MB din abonamentul lunar Internet pe mobil de 4 euro (fara TVA).

In plus, cu Vodafone Internet pe mobil clientii au acces la messenger pe telefon prin eBuddy, la fel de usor ca pe PC. eBuddy este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie mobila, cu peste 5,5 milioane de clienti activi in fiecare luna, in intreaga lume. Astfel, clientii Vodafone Internet pe mobil pot utiliza, simplu si usor, cele mai cunoscute servicii de instant messaging sau social networking: Yahoo, MSN, GoogleTalk, ICQ, Facebook, MySpace, AIM.

Pentru a putea folosi toate facilitatile unui client de instant messaging - upload avatar, trimitere poze – utilizatorii pot descarca aplicatia eBuddy fie urmand link-ul din portalul Vodafone live!, fie trimitand un SMS gratuit la 8877 cu textul “ebuddy”. Lista de telefoane compatibile cu acest serviciu poate fi consultata pe site-ul www.ebuddy.com .
Serviciul eBuddy ofera si o varianta simplificata a aplicatiei sub forma unui site mobil, ce nu necesita instalare si spatiu pe telefonul mobil.

De asemenea, special pentru clientii Vodafone Internet pe mobil, site-ul AccuWeather.com le ofera posibilitatea de a afla gratuit ultimele informatii despre starea vremii din peste 2.5 millione de locatii, in 38 de limbi. Serviciul include, de asemenea, stiri si noutati despre conditiile meteo curente si previziuni pentru 15 zile, detaliate in sectiunea care ofera imagini din satelit privind evolutia vremii.

Site-ul AccuWeather.com in limba romana poate fi accesat de catre clientii Vodafone fie direct din portalul Vodafone live!, fie trimitand un SMS gratuit la 8877 cu textul “vremea”, pentru a primi pe telefon link-ul direct catre acest site.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.532.530 de clienti, la 30 iunie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 315 milioane de clienti, la 30 iunie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
Felicia Candidatu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-internet-pe-mobil-ofera-clientilor-acces-gratuit-la-peste-50-000-de-noi-aplicatii-de-mobil-direct-in-portalul-vodafone-live