Vodafone Romania anunta trecerea contului sau de media la agentia OMD

BUCURESTI - 25 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vodafone Romania anunta ca agentia OMD va gestiona contul sau de media, de la 1 februarie 2010, ca urmare a acordului global incheiat intre Vodafone Group si reteaua OMD.

Vodafone Romania anunta trecerea contului sau de media la agentia OMD

„Doresc sa multumesc echipei de Media a McCann Erickson, partenerul nostru de incredere pe parcursul ultimilor 12 ani, pentru profesionalismul si implicarea cu care ne-au sustinut. Impreuna, am inovat si am reusit sa cream un model de leadership pe piata locala si sa aducem brandul Vodafone cat mai aproape de romani”, a spus Marco Kind, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

Vodafone Romania va continua sa colaboreze cu agentia McCann Erickson pentru serviciile de creatie publicitara.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.535.248, la 30 septembrie 2009.  Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 323 milioane de clienti, la 30 septembrie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.
Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-anunta-trecerea-contului-sau-de-media-la-agentia-omd