Vodafone Romania deschide al saptelea magazin propriu din Bucuresti

BUCURESTI - 24 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa anunte deschiderea celui de-al saptelea magazin propriu din Bucuresti, situat pe strada Lipscani nr. 79. Vodafone Romania are acum 58 de magazine proprii in toata tara.

Vodafone Romania deschide al saptelea magazin propriu din Bucuresti

„Noul nostru magazin din Bucuresti, situat in zona Lipscani din centrul istoric al capitalei, pune la dispozitia clientilor nostri o gama completa de produse si servicii Vodafone, impreuna cu promotiile speciale lansate inaintea Craciunului. Vom continua sa ne extindem reteaua de magazine proprii pentru a oferi cat mai multor clienti produsele si serviciile noastre, precum si experienta unica a unei vizite intr-un magazin Vodafone. In saptamanile urmatoare, vom deschide cel putin alte doua magazine noi in capitala, pentru a raspunde cerintelor de comunicare intensa ale bucurestenilor”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Clientii care aleg serviciile Vodafone pana la 31 decembrie 2006 pot beneficia de oferta promotionala de Craciun „Fa pe cineva fericit!”, disponibila in toata reteaua de distributie a Vodafone. Pentru abonamentele incheiate pe o perioada de 2 ani, clientii Vodafone se pot bucura de un pachet atractiv, care include: 6 luni de abonament gratuit, 6000 de minute gratuite in reteaua Vodafone cu un numar favorit, „Happy Number”, precum si 600 de minute nationale. La acestea se adauga 150 de SMS-uri nationale si 50 de MMS-uri in reteaua Vodafone.*
In plus, cu optiunea Vodafone Europa oferita gratuit timp de 6 luni*, abonatii Vodafone pot comunica cu prietenii si rudele din strainatate la tariful national standard de 0.22 USD/minut. Acest tarif este aplicat pentru convorbirile internationale cu orice numar din retele de telefonie fixa si din retelele Vodafone din Europa.

Clientii care activeaza o Cartela Vodafone in perioada 16 noiembrie - 31 decembrie 2006 pot alege optiunea promotionala de Craciun “Happy Number”. Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiaza de 200 de minute/luna, pe care le pot folosi cu un „Happy Number” din reteaua Vodafone, precum si un credit suplimentar de 5 USD, acordat la activarea optiunii.
Optiunea „Happy Number” poate fi activata prin apel gratuit la *147# si costa 3 USD/luna.
Promotia este insotita o gama extinsa de telefoane noi si exlcusive, potrivite tuturor nevoilor de comunicatii sau stilurilor de viata. Printre acestea se remarca telefoanele Motorola V360 si Motorola V3 la preturi exclusive, precum, si Sony Ericsson J100 oferit gratuit la abonarea pe 2 ani. Oferta include 7 telefoane 3G exclusive Vodafone, printre care modelele LG L600v si Sony Ericsson V630i, telefon care este livrat impreuna cu o pereche de boxe audio stereo gratuite. Mai mult, clientii se pot bucura acum de un continut bogat de muzica, televiziune mobila si videoclipuri muzicale, pe unul din cele 15 telefoane compatibile Vodafone live! 3G, disponibile acum in oferta.

Noul magazin Vodafone Romania din zona Lipscani ofera o gama completa de servicii Vodafone, atat pentru clientii individuali, cat si pentru cei din segmentul de afaceri. Clientii au la dispozitie toate serviciile Vodafone, cum sunt Vodafone Mobile Connect 3G broadband, Vodafone Smart Modem 3G broadband, Vodafone live! 3G, Vodafone Blackberry, precum si ofertele promotionale Vodafone, insotite de o gama extinsa de telefoane la preturi speciale.
In noul magazin, clientii pot cumpara noua solutia de conectare la internet 3G broadband, Vodafone Smart Modem. Vodafone Smart Modem 3G Broadband este un produs inovativ care furnizeaza acces la Internet pentru utilizatorii individuali de PC sau de laptop, la o viteza de pana la 1.4 Mbps, de 4 ori mai mare decat cea oferita de 3G. Promotional, Vodafone ofera dispozitivul Vodafone Smart Modem 3G Broadband, la pretul de 45 USD, si abonamentul Mobile Internet cu 1 GB de trafic inclus, la tariful de 35 USD/luna. Clientii pot alege dintr-o varietate de pachete cu trafic inclus de 100 MB, 200 MB, 500 MB sau GB, in functie de nevoile lor de comunicatii. In plus, pana la 31 decembrie 2006, toate abonamentele 3G broadband au aceleasi preturi ca si cele pentru serviciile 3G.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.155.417 de clienti, la data de 30 septembrie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 191.6 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-deschide-al-saptelea-magazin-propriu-din-bucuresti