Vodafone Romania ofera solutia BlackBerry prin 3G si noi terminale BlackBerry, de ultima generatie

BUCURESTI - 8 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania anunta extinderea portofoliului de terminale pentru solutia BlackBerry, cu doua modele de ultima generatie: BlackBerry 8707v 3G si BlackBerry Pearl 8100.

Vodafone Romania ofera solutia BlackBerry prin 3G si noi terminale BlackBerry, de ultima generatie

Pentru prima data pe piata romaneasca, Vodafone ofera clientilor sai solutia BlackBerry la viteze 3G, de pana la 384 kbps.
De asemenea, BlackBerry Pearl 8100, unul dintre cele mai inovatoare modele ca design si functionalitati, este disponibil acum si clientilor Vodafone din Romania, la doar cateva luni dupa lansarea internationala.
BlackBerry 8707v este primul terminal compatibil cu serviciile 3G, disponibil pe piata romaneasca. Acesta permite transferul simultan de voce si date, astfel incat utilizatorii pot trimite e-mail-uri, pot accesa diverse aplicatii sau pot naviga pe Internet, chiar in timpul unei teleconferinte. Mai mult, clientii isi pot conecta laptopul la Internet, utilizand terminalul BlackBerry 3G ca modem, beneficiind astfel de conectivitate wireless la viteze broadband.
BlackBerry Pearl 8100 reprezinta unul dintre cele mai inovatoare modele, datorita design-ului elegant, dimensiunilor reduse si numeroaselor functii care completeaza capabilitatile unui terminal BlackBerry. Modelul este dotat cu media player , camera digitala, memorie de 64 MB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui micro-card de memorie.
Noua oferta de terminale BlackBerry va fi disponibila in magazinele Vodafone si prin reprezentantii de vanzari ai Vodafone Romania incepand de luni,12 februarie 2007. Terminalul BlackBerry 8707v va fi disponibil clientilor la pretul de 389 USD (pret fara TVA), cu abonament pe durata de 2 ani. BlackBerry Pearl 8100 va putea fi achizitionat la pretul de 279 USD (pret fara TVA), cu abonament pe durata de 2 ani.
Vodafone Romania ofera trei pachete de servicii BlackBerry care se adreseaza tuturor nevoilor de comunicatii: BlackBerry Enterprise, BlackBerry Internet si BlackBerry Business Solution. Pentru oricare dintre aceste servicii, clientii pot alege una din cele trei optiuni: BlackBerry 5MB, pentru nevoi de comunicare de baza, BlackBerry National Unlimited, cu pana la 15MB inclusi, pentru nevoi extinse de comunicare, si BlackBerry Roaming Unlimited, cu 10 MB inclusi pentru servicii nationale si pana la 3MB pentru serviciile de roaming. Abonamentul lunar pentru BlackBerry 5MB este 18 USD, pentru BlackBerry National Unlimited - 24 USD, iar pentru BlackBerry Roaming Unlimited – 49 USD. Traficul suplimentar este taxat cu 0.30 USD/MB.
Pe langa cele doua modele noi introduse, portofoliul Vodafone Romania de terminale compatibile solutiei BlackBerry include in prezent BlackBerry 8700v, Nokia E61, Nokia 9300i si Sony Ericsson P990i.
Solutia BlackBerry este furnizata de catre Research In Motion (RIM).

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.717.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 35 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 200 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-ofera-solutia-blackberry-prin-3g-si-noi-terminale-blackberry-de-ultima-generatie