Vodafone Romania prezinta: Beyoncé intr-un concert unic la Cluj-Napoca

BUCURESTI - 18 septembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa prezinte Beyoncé intr-un concert extraordinar la Cluj-Napoca, in 22 octombrie 2007, pe Stadionul Municipal Ion Moina. Concertul se desfasoara sub umbrela Vodafone Best Music, prin care Vodafone Romania a prezentat evenimente muzicale unice precum concertele The Rolling Stones si Depeche Mode la Bucuresti, Shakira la Timisoara.

Pentru concertul de la Cluj-Napoca vor fi puse in vanzare un numar total de 13.500 de bilete, in zonele renovate ale stadionului si pe gazon. Biletele sunt disponibile intr-o gama larga de categorii de preturi: 45 RON, 55 RON, 70 RON, 75 RON, 85 RON, la care se adauga bilete VIP, la 350 RON.
Vodafone Romania va asigura acces la bilete pentru clientii sai inainte de punerea in vanzare pentru publicul larg. Astfel, clientii Vodafone Romania pot cumpara bilete in avans intre 19 si 24 septembrie 2007, la www.bilet.ro. Orice client activ in reteaua Vodafone Romania poate comanda online maxim 4 bilete, prin simpla trimitere a unui SMS gratuit la numarul 1855. Clientul va primi un cod unic pe care il va folosi, impreuna cu numarul sau de telefon mobil, pentru inregistrarea pe site.

Incepand cu 25 septembrie 2007, biletele la concertul Beyoncé vor fi disponibile publicului larg, online, la www.bilet.ro, in magazinele partenere Bilet.ro*, precum si in urmatoarele locatii din Cluj-Napoca: Casa de Cultura a Studentilor, cluburile Diesel si Fashion si restaurantul Napoca 15.
Clientii Vodafone Romania beneficiaza de o mare varietate de continut Beyoncé pe telefonul mobil, in portalul Vodafone live!: imagini, tonuri de apel si piese integrale. Incepand de maine, Vodafone Romania isi invita clientii sa participe la concursul prin care pot castiga o intalnire fata in fata cu superstarul Beyoncé si cate doua bilete la concertul de la Cluj-Napoca. Astfel, toti clientii care descarca din Vodafone live! continut Beyoncé** vor intra automat in tragerea la sorti din 12 octombrie 2007, prin care se vor desemna cei 10 castigatori. Concursul se va desfasura intre 19 septembrie si 11 octombrie 2007.

Spectacolul Beyoncé de la Cluj-Napoca este organizat de Fundatia Culturala Phoenix.
Concertul de la Cluj-Napoca face parte din turneul mondial al artistei americane – „The Beyoncé Experience”, prin care aceasta isi promoveaza ultimul sau album, 'B’Day'.


*Lista completa a magazinelor partenere Bilet.ro este disponibila la adresa http://bilet.ro/ridicaBilet/.
** Tarife: 1,5 USD / ton de apel polifonic; 2 USD / ton de apel real; 2,5 USD / piesa integrala; 2 USD / imagine.

***

Pentru informatii suplimentare, contactati:

Vodafone Romania
Departamentul Relatii Publice
publicrelations_ro@vodafone.com
www.vodafone.ro


Pentru acreditari de presa la concert, va rugam contactati:

Fundatia Culturala Phoenix
Paul Nanca
Tel: 0722 251 083
E-mail: paul@phoenix.ro


Despre Vodafone România

Vodafone ofera in prezent servicii catre 232,0 milioane de clienti din intreaga lume. Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 8,223 milioane de clienti, la data de 30 iunie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date,
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-prezinta-beyonce-intr-un-concert-unic-la-cluj-napoca