Donatii de la Primaria Costesti, Iasi

Iasi - 29 iulie 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

Saptamana aceasta, Primaria Costesti din judetul Iasi a donat suma de 32.000.000 ROL unor familii din judetul Bacau. Actiunea a fost initiata si coordonata de primarul PSD Pintilie Gheorghe.

Donatii de la Primaria Costesti, Iasi

Suma a fost colectata prin eforturile financiare deloc neglijabile ale locuitorilor din satele Giurgesti si Costesti. Avand in vedere ca 90% din populatia activa a comunei nou infiintata in 2004 lucreaza in agricultura, aceasta donatie reprezinta inca o dovada a omeniei, a dorintei de a sari in ajutorul celor la aflati la nevoie.

Mai mult, Primaria Costesti anunta pe aceasta cale ca pana la sfarsitul lunii iunie, veniturile proprii au fost colectate in proportie de peste 50%, asa cum a fost prevazut la inceputul anului.

Despre Webmark Group

Din luna iulie, Primaria Costesti se regaseste online la adresa www.primariacostesti.ro . Site-ul se doreste a fi nu numai un mijloc de prezentare a Comunei Costesti, dar mai ales un instrument de comunicare in ambele sensuri cu comunitatea de afaceri si institutiile media, cu scopul de a imbunatati nivelul de trai al locuitorilor sai, dar si viata sociala si culturala a acestora.
Mirela Silion, secretar
Tel./Fax 0232-722106
secretar@primariacostesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webmark-group1/donatii-de-la-primaria-costesti-iasi