Salonul Nautic International Bucuresti 2016

Locul desfasurarii: Romexpo

Organizator: World Events

Salonul Nautic International Bucuresti 2016

Vă aşteptăm în perioada 24-27 martie la Romexpo (Pavilioanele C4-C5) la cea de-a 8-a ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti să navigăm împreună spre vara anului 2016!

Evenimentul îşi continuă tradiţia reunind majoritatea companiilor active din domeniul nautic şi are ca scop promovarea produselor şi serviciilor conexe, oferind posibilitatea celor ce îndrăgesc sporturile nautice să se pregătească din timp pentru sezonul estival.

La expoziţie pot fi admirate ​şi cumpărate​ ambarcaţiuni de diferite tipuri şi mărimi de provenienţă autohtonă dar şi din import, caiace, canoe precum şi motoare inboard şi outboard, plăci de surf şi windsurf, echipamente de orientare,

comunicare şi control. Nu vor lipsi nici ofertele pentru cursuri de navigaţie şi scufundări sau ofertele de yacht charter!

Salonul nautic nu este doar un spaţiu de prezentare şi vânzare, nu este doar un loc în care poţi să compari produsele şi să negociezi, este un loc de întâlnire şi socializare pentru cei ce împărtăşesc aceeaşi emoţie. 

Despre SC OCEAN MEDIA SRL

Salonul Nautic este un eveniment 100% românesc, în care toţi cei implicaţi au crezut şi au investit încă din faza de proiect. Astfel, am ajuns împreună la cea de a 10-a ediţie devenind între timp un loc în care cei pasionaţi se reîntâlnesc cu plăcere în fiecare an.

Confirmare pana la data: 24 martie 2016

Participare: Taxa de participare

Taguri: sportnauticyachtbarcaiahtcaiac