Vino la Scoala de Vara CODUL MUNCII sa descoperi cele mai complexe litigii de munca!

Locul desfasurarii: Hotel Rowa Dany

Organizator: World Trade Center

Vino la Scoala de Vara CODUL MUNCII sa descoperi cele mai complexe litigii de munca!

WTC Bucuresti propune o scoala de vara interactiva pentru directorii de institutii si specialistii in resurse umane, in data de 3-5 iulie 2008, in vederea cunoasterii celor mai complexe litigii de munca rezultate din practica judiciara a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Curtilor de Apel si tribunalelor.

Desi traim intr-o societate capitalista, munca nu este o marfa conform Constitutiei Organizatiei Internationale a Muncii. Munca este o activitate specific umana prin care oamenii isi utilizeaza aptitudinile in scopul producerii bunurilor necesare vietii de zi cu zi. Angajator sau angajat, savant sau mai putin instruit, milionar sau sarac, toti intram in raporturi de munca, de multe ori litigioase rezultate din necunoasterea legislatiei, aplicarea defectuoasa a acesteia sau aplicarea cu rea credinta. Pentru a cere sa ti se respecte un drept trebuie in primul rand sa-l cunosti si apoi sa urmezi calea legala pentru a-l obtine.

Scoala de vara acopera problematica juridica fundamentala a Codului Muncii si va fi condusa de Conf. Univ. Dr. Florin Fainisi, specialist in resurse umane, dar si practician cu o activitate indelungata.

Se vor dezbate 60 de studii de caz, din care 30 noi rezultate din practica recenta a instantelor de judecata si 30 din ultimele doua seminarii organizate la WTC Bucuresti.

Participantii vor primi certificate de atestare a prezentei la seminar.
Rugam sa aveti ca Bibliografie Codul Muncii.

Termen limita de inscriere vineri 20 iunie 2008 ora 11, in limita a 30 de locuri disponibile. Sosirea la Sinaia se va face joi 3 iulie incepand cu ora 18. Dezbaterile vor fi in zilele de 4 si 5 iulie in incinta Hotelului Rowa Dany.

Parteneri media : Comunicate de Presa, IMM Romania, Smart financial, HR Market, HR-Romania, Cotidianul


Carmen Popa - Coordonator Eveniment
Telefon : 202.44.56

Despre WORLD TRADE CENTER BUCURESTI

World Trade Center Bucharest offers you perfect solutions to your needs, with meeting rooms and top class conference facilities. The 300-seat auditorium in New York room, the exquisite 800 sqm of exhibition space in Plaza are suited to all requirements. www.wtcb.ro

Participare: Intrare libera