Cadouri traditionale de Paste la Sala Dalles!

BUCURESTI - 16 aprilie 2008

Comunicat tip General in Social

Incepand cu vinerea Floriilor si pana in ajunul Pastelui, Sala DALLES gazduieste targul traditional de Paste D’ALLE PRIMAVERII, eveniment sustinut de X PO NOI cu participarea extraordinara a mesterilor populari reuniti cu sprijinul Muzeului Taranului Roman.

Imbracati in straie de sarbatoare, artistii nostri populari impartasesc din mestesugul incondeierii oualor si al picturii icoanelor, migalesc podoabe, cos ii si papusi din carpa.
De toate aceste demonstratii autentice de arta traditional romaneasca se vor bucura in special micutii Gradinitei 95 si elevii Scolii nr. 11 din Capitala, invitati sa cunoasca obiceiurile si traditiile populare legate de sarbatoarea Pastelui si sa se initieze in mestesugul incondeierii oualor. Nelipsitul iepuras, atat de asteptat de cei mici, este incarcat cu jocuri si jucarii, oua de ciocolata si cozonaci deliciosi.
Cadouri unicat, special create pentru Sarbatoarea Floriilor, sunt pregatite sa ajunga in casele celor dragi, aniversati cu ocazia acestei zile sfinte.
Tot in spiritul traditiei Sarbatorilor de Paste, care aduc innoire si trupului, colectiile vestimentare create de designeri pentru acest sezon de primavara se potrivesc tuturor gusturilor.
Tombola “Cosul cu bucate de Paste” va aduce pe mesele festive ale celor mai norocosi zece vizitatori preparate culinare traditionale.
Tragerea la sorti va avea loc sambata, 26 aprilie 2008, orele 12.00, la Sala Dalles

Despre X PO NOI S.R.L.

Organizator: X PO NOI – membra a Grupului de Firme NOI
Eveniment: D’alle Primaverii
Tematica: Targ traditional de Paste
Locatie: Sala DALLES, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18
Perioada de desfasurare: 18-26 aprilie 2008
Program de vizitare: 10.00-20.00
Intrarea libera

Iuliana Radu
PR Manager
X PO NOI – membra a Grupului de Firme NOI
0730.003.827
tel./fax: 031.805.24.91
iulianaradu@xponoi.ro
www.xponoi.ro


iulianaradu@xponoi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/x-po-noi-s-r-l-/cadouri-traditionale-de-paste-la-sala-dalles