Vopsitoria Auto Arcom Bucuresti anunta noile tendinte in industrie

BUCURESTI - 27 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Va invitam sa cititi acest material daca doriti sa aflati ultimele tendinte in domaniul vopsitoriei auto din Bucuresti pentru anul ce urmeaza. Vopsitoria Auto Arcom este lider de piata in domenul sau conform celor ma mari siteuri din industria auto. Tendințele culorilor auto, ceea ce vă puteți aștepta să vedeți în 2020

Anul 2020 bate la usa, ceea ce înseamnă că sunt pe cale să apară noi tendințe de culori care vor defini anul următor in domeniul vopselelor auto. Noile tendințe de culoare nu sunt doar pentru mașinile noi; puteți întotdeauna să vă repetați mașina o nouă culoare pentru a îmbrățișa aceste noi tendințe de culoare oferite de expertii in vopsitorie si tinichigerie auto.

Culori neutre metalice

În ultimul deceniu, culorile neutre au dominat peisajul. Mașinile albe, maro și negre au dominat drumurile. Culorile neutre nu vor dispărea; cu toate acestea, sunt pe cale să devină ceva mai interesante.

În prezent, metalele încep să fie împerecheate cu culori mai neutre, precum espresso, o nuanță profundă de maro. O finisare metalică peste partea superioară a unei culori neutre, cum ar fi espresso, poate părea surprinzătoare, dar adaugă într-adevăr un nou nivel de profunzime și frumusețe modelelor de bază de culoare. Puteți conduce în continuare mașina de culoare albă, dar culoarea va fi mai vie și va avea mai multă adâncime atunci când se adaugă un finisaj metalic deasupra.

Dacă doriți să îmbrățișați un aspect nou pe mașina dvs. veche, luați în considerare adăugarea unui finisaj metalic peste partea de sus a lucrării de vopsea neutră existentă.

Nuanțe mai deschise de albastru

Albastrul este una dintre cele mai populare culori distractive pentru vehicule și nu merge nicăieri. Cu toate acestea, nuanțele de albastru pe care le vedeți pe vehicule vor continua să se schimbe. Mașinile albastre de bază se estompează și, în schimb, nuanțele mai deschise de albastru încep să domine noua suprafață a mașinii. Adevărul este că există mii de nuanțe diferite de albastru și nu există niciun motiv să rămânem la aceleași nuanțe de albastru de bază. Diferite nuanțe de albastru deschis au devenit populare în lumea decorațiunilor de acasă și acest lucru a început să sângereze și în lumea auto.

Puteți să vă distrați cu vehiculul dvs. pictând o nuanță de albastru mai nouă și mai deschisă, în timp ce rămâneți în siguranță la familia de nuanțe de culori albastre pentru vehiculul dvs.

Rosu intens

Mașina sport roșie cherry a devenit mai mult o culoare clasică a mașinii. Dacă doriți o mașină roșie pentru următorul deceniu, doriți să mergeți cu un ton roșu întunecat. Culori precum roșu infraroșu devin tot mai populare. Aceste tonuri de roșu profund sunt cu adevărat frumoase și pot evidenția cu adevărat toate caracteristicile diferite ale vehiculului dumneavoastră. Aceste tonuri de roșu profund vin, de regulă, cu un aspect mai lucios și lucios, permițând mașinii tale roșu profund să arate la fel de sexy ca acea mașină sport roșie cherry de altădată.

Dacă doriți să rămâneți la modă cu vehiculul dvs., luați în considerare să mergeți cu o nuanță de roșu mai profund, o nuanță mai deschisă de albastru sau să adăugați un finisaj metalic la mașina dvs. de culoare neutră. Pentru informații despre serviciile de vopsire auto, contactați o companie de exemplpu aceasta Vopsitorie Auto Arcom

Despre Zaniro Group SRL

Știați că, 90% dintre utilizatorii ce efectueaza cautari pe internet, nu trec primele 10 rezultate ale motorului de căutare? V-ați întrebat vreodată cum ar fi să intru în top 10 pentru un anumit cuvânt cheie?