Lansare CD Multimedia – Fotogeografica, editiile I-VIII

BUCURESTI - 11 august 2004

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Fisiere atasate:

1542-front-fotogeo.gif

Festivalul Fotogeografica, organizat de Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti si UNESCO Pronatura, cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism, este un concurs national de fotografie pentru tineret, ajuns la editia a VIII-a.

In cadrul acestul festival are loc atat o expozitie concurs, cat si diverse comunicari si prezentari, la care au participat nume sonore din peisajul autohton. Anul acesta nume sonore s-au regasit si pe lista sponsorilor si partenerilor: National Geographic Romania, National Geographic Channel, BCR Asigurari, Zitec, Proiectul Alpinet (www.alpinet.org), Boom.ro, Radio Total.

Lansare CD Multimedia – Fotogeografica, editiile I-VIII

Zitec a sprijinit editia din anul acesta, realizand toate materialele grafice necesare, precum si alte servicii de profil. Dupa finalizarea editiei, s-a inceput munca la un CD multimedia, cu scopul de a obtine o carte de vizita pentru acest festival, cu care sa se reuseasca atragerea sponsorilor pentru editiile urmatoare.

Mai multe detalii depre Fotogeografica, inclusiv fotografiile din ultimele 3 editii si prezentarea multimedia pot fi gasite la adresa www.fotogeografica.ro (pagini gazduite de Proiectul Alpinet).
Prezentarea multimedia poate fi descarcata si de pe siteul Zitec – http://portofoliu.zitec.ro.

Despre Zitec

CD-ul multimedia a fost lansat pe 6 august 2004, el urmand a fi distribuit in mod gratuit participantilor la ultima editie. Fotografiile de pe acest material nu pot fi folosite decat in scopul promovarii festivalului, iar CD-ul nu poate fi comercializat sub nici o forma.
Zitec
Bd. Regina Elisabeta nr.3, etaj 4

Tel.: (+4) 021 - 310 30 71
GSM: (+4) 074 - 55 ZITEC
CDMA: (+4) 078 - 88 ZITEC
Fax: (+4) 021 - 314 20 90
contact@zitec.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zitec/lansare-cd-multimedia-fotogeografica-editiile-i-viii