PHP: Oferte speciale pentru produsele Zend Studio

BUCURESTI - 5 august 2008

Comunicat tip General in IT&C

Zitec in calitate de reprezentant unic al firmei Zend in Romania, anunta oferte speciale de pret la produsele Zend Studio, valabile pana in data de 31.08.2008.

In luna august 2008 beneficiati de reduceri de 20% la achizitia a cel putin 2 licente Zend Studio Professional. Reducerea este valabila atat pentru varianta Zend Studio Professional Perpetual 1 Year cat si pentru varianta Zend Studio Professional 3 Years.
Zend Studio este singurul mediu de dezvoltare integrat (IDE) profesionist conceput pentru dezvoltatori, care cuprinde toate componentele de dezvoltare necesare pentru a realiza aplicatii de business moderne.

Produsele Zend Studio Professional promovate de Zitec pe piata romaneasca, sunt destinate atat dezvoltatorilor de aplicatii PHP, cat si beneficiarilor acestor aplicatii, si sunt recomandate in dezvoltarea de aplicatii critice.

Beneficii:
•Includ 1 sau 3 ani Zend Enhanced Support,
•Includ variante upgrade si suport,
•Includ intregul set de editare, debugging, analiza si optimizare,
•Conectivitate baze de date,
•Integrare CVS si FTP

Vizitati www.zend.ro pentru lista completa de preturi si formularul de comanda.

O alta oferta speciala se adreseaza celor interesati sa participe la Conferinta Zend 2008 ce va avea loc in perioada 15 - 18 Septembrie in Santa Clara, Statele Unite ale Americii. Conferinta va reuni timp de 3 zile dezvoltatori PHP si manageri de afaceri din intreaga lume si va explora modurile in care dezvoltatorii PHP construiesc solutii ingenioase de business avand la baza aplicatii PHP.

Participantii care se inregistreaza pana la data de 31.08.2008 si cumpara tutoriale Zend beneficiaza de promotia speciala prin care vor primi gratuit 1 licenta Zend Studio.

Pentru mai multe detalii despre promotie si despre posibilitatile de inregistrare va rugam sa vizitati pagina Zendcon.com.

Despre Zitec

Zitec este compania romaneasca de software, cu o existenta de 5 ani, specializata in dezvoltarea de aplicatii software complexe si livrarea de servicii de outsourcing pentru companii din Romania si la nivel international.
ZITEC
Tel.: +40 (0)31 - 710 01 14
GSM: +40 (0)74-55ZITEC
Intrarea Binelui nr. 1A,
cladirea Fortuna, etaj 3,
sector 4, cod postal 042159
Bucuresti, Romania
contact@zitec.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zitec/php-oferte-speciale-pentru-produsele-zend-studio