Acqua Development iti face viata mai usoara!

BUCURESTI - 22 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Esti posesorul unui telefon mobil de tip smartphone sau Android? Stiai ca acum poti sa comanzi orice mancare si sa platesti factura in restaurant, direct de pe mobil, cu ajutorul aplicatiei Q Rest? Ai o mica cafenea in centrul orasului si-ti doresti sa reduci timpii mari de asteptare intre luarea comenzii de catre ospatar si servirea acesteia, astfel incat clientii tai sa fie foarte multumiti, atat de local, cat si de serviciile impecabile pe care le oferi? Daca iti place tehnica si nu te dai in laturi de la tot ce este nou pe piata, atunci iti recomandam sa folosesti si tu aplicatia Q Rest cu prima ocazie cand vei manca la restaurant. Iar daca esti posesorul unei mici afaceri in domeniul alimentar, nu ezita sa apelezi la compania Acqua Development, care iti va distribui si tie acest soft minune ce salveaza turismul.

Acqua Development iti face viata mai usoara!

Acqua Development - inovatie pentru turismul romanesc

Daca iti desfasori activitatea in domeniul turismului si ai nevoie de ajutor pentru a  face ca afacerea sa fie un adevarat succes, atunci este cazul sa apelezi si la profesionisti. Vrei sa cumperi diferie soft-uri care sa-ti faca viata mult mai usoara in conducerea hotelului? Esti o agentie de turism si ai nevoie de programe speciale pentru rezervari de bilete, rezervari la hotel sau rezervari pentru avion? Acqua Development este exact compania de care ai tu nevoie in acest moment.

De ce Acqua Development si nu alta companie? Pentru ca Acqua Development a inteles ca trebuie sa tina pasul cu  tehnologia, dar si cu clientii si pentru ca stie ca nu a fost si nici nu va fi usor, insa ceea ce face, face cu cea mai mare placere si cu pricepere. Poti sa alegi cu incredere Acqua Development pentru ca-ti ofera o tehnologie dintre cele mai bune si pentru ca a scazut si costurile.

Si nu in ultimul rand, ia legatura cu Acqua Development deoarece are o experienta de 12 ani, timp in care compania a devenit experta in dezvoltarea de programe pentru industria turismului.

Aplicatia Q Rest iti reduce asteptarea la zero!

Asa-i ca nu ai crezut niciodata ca lungile tale asteptari de la  restaurante vor lua sfarsit? Oamenii sunt obisnuiti sa astepte foarte mult timp atunci cand se duc in oras sa manance ceva cu prietenii. De obicei dureaza ceva timp pana cand ospatarul vine sa-ti aduca meniul. Daca ai noroc, ti-l iei tu de la masa vecina. Insa cel mai mult dureaza pana cand vine sa-ti ia comanda si apoi sa ti-o aduca. Iar daca mai vrei sa adugi ceva pe lista meniului, iarasi va trebui sa astepti. Nu mai spunem ca daca localul este plin, ospatarul va veni foarte greu si cu nota de plata.

Acum, toate aceste inconveniente au luat sfarsit. Specialistii in domeniul IT au scos pe piata aplicatia de tip Q Rest, care iti face si tie viata mai usoara, dar si ospatarilor si patronilor de localuri.

Ce este aplicatia Q Rest? Aceasta este creata special pentru telefoanele mobile de tip smartphone si Android si te ajuta sa reduci asteptarea la zero. Practic, cand intri intr-un restaurant care foloseste aceasta aplicatie, tu scanezi codul Q Rest care se gaseste la masa ta si in acest mod accesezi meniul. Apoi faci comanda online, o trimiti ospatarului si acesta va veni  cu mancarea. Iar daca vrei sa platesti, chemi chelnerul tot cu mobilul.

Simplu si eficient, nu?

Contact:

Compania: Acqua Development
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Mitropolit Nifon, Nr.2, Etaj 2, Sector 4
Telefon: 0722 414 444