Alege un transport sigur, numai cu Oprean!

Sebes - 19 august 2013

Comunicat tip General in Logistica/Transport

Reprezinti o companie producatoare de haine si cauti, cat mai urgent, o firma care sa-ti ofere un transport, competent si in siguranta, de confectii pe umeras, in toata Europa? Este vara, iar marfa ta trebuie transportata in conditii speciale, deoarece este vorba despre produse congelate, cat si de alte produse alimentare care trebuie sa stea la o temperatura constanta, cat mai mica? Transportul maritim, pe Marea Neagra ti-ar fi de folos, usurandu-ti astfel munca, iar timpul de astepare fiind mult mai mic deact in cazul altui gen de transport?

Alege un transport sigur, numai cu Oprean!

       Oprean, din localitatea Sebes, judetul Alba, a luat nastere inca din anul 1993 si are o experienta deosebita in domeniul transporturilor interne si internationale. Daca doresti sa beneficeizi de calitate, rapiditate si promptitudine, ia legatura cu Oprean si fii sigur ca termenii intelegerii se vor respecta cu sfintenie!
       Pentru ca isi respecta clientii, Oprean iti ofera cele mai bune servicii ale sale. Nu ezita sa iei legatura cu aceasta companie si sa beneficiezi de numeroase promotii create special pentru clientii sai!

Oprean – rapiditate in miscare si eficienta in transport

       In ultimii ani, Romania a reusit sa se dezvolte mult in majoritatea ariilor de interes national si international, chiar daca pentru noi conditiile de indeplinire a proiectelor au fost mult mai grele, iar timpul mai lung decat in cazul altor tari. De vina este si puterea financiara  mai mica a tarii noastre, insa important este faptul ca incercam permanent sa ne ridicam si ca nu ne lasam niciodata batuti.

       In cazul transporturilor de marfa, Romania a reusit sa se ridice la standarde europene de calitate si sa colaboreze cu  firme din toata lumea. Chiar alianta companiilor din Romania cu cele din strainatate nu atesta decat faptul ca avem produse si servicii de calitate.

       Si in cazul transporturilor internationale de marfa, treburile stau la fel de bine. Companii precum Oprean, care au experienta in acest domeniu de peste 20 de ani, au reusit sa demonstreze ca si noi avem rapiditate in miscare, dar si eficienta si calitate a transporturilor.

       Pana la urma, cel mai des folosit transport de marfuri este cel rutier, deoarece prezinta o mai mare mobilitate in timp si spatiu. Acest gen de transport se face cu ajutorul camioanelor, care sunt foarte practice, deoarece echipa se prezinta la usa furnizorului,  incarca marfa si apoi porneste la drum si se mai opreste doar la beneficiar.

       Transportul rutier este unul dintre cele mai sigure si mai putin costisitoare genuri de transporturi a marfurilor de la ora actuala. Iar Oprean stie acest lucu si de aceea a si investit intr-un parc auto impresionant care iti ofera servicii atat in tara, cat si pe plan international.

Oprean reprezinta esenta miscarii si a transporturilor din Romania

       In momentul in care cauti o firma care sa-ti asigure anumite conditii de siguranta pentru tine si marfa ta, trebuie sa iei in calcul si experienta companiei la care vei apela, dar si logistica de care dispune.

       Oprean are si una si alta si este bucuros sa ti le puna la dispozitie, oricand doresti. Cu Oprean, marfa ta este in deplina siguranta, atat datorita priceperii soferilor, cat si autovehiculelor de calitate, dar si faptului ca acestea sunt dotate si cu GPS, astfel incat tu poti sa-ti localizezi oricand transportul.

       Apeleaza la transporturile Oprean si nu vei regreta!

Date de contact

Denumire firma: Oprean

Adresa firma: Str. Depozitelor, Nr. 2, Loc. Sebes, Jud. Alba

Telefon firma: 0258-734.510 / 0742-153.127

Fax firma: 0358-401.002

E-mail: oprean@oprean.ro

Adresa web: http://www.oprean.ro/