Alvi Serv - Servicii de incinerare animale in acord cu legislatia UE!

Arad - 25 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Multi dintre noi am trait neplacuta experienta de a vedea lesuri de animale aruncate in diferite locuri publice, paduri, drumuri sau terenuri abandonate. Pe langa faptul ca nu este uman sa faci asa ceva, fie si unui animal mort, aceste comportamente duc la repercusiuni destul de grave atat asupra sanatatii noastre, cat si asupra mediului inconjurator.

Alvi Serv - Servicii de incinerare animale in acord cu legislatia UE!

Ce facem cand ne mor animalele? Iata o intrebare pe care o ocolim pana in ultimul moment, lucru absolut firesc. Daca vreti sa adoptati cea mai etica si indicata solutie in astfel de momente, firma Alvi Serv se ocupa cu serviciul de incinerare de animale in Timis, Arad, Caras-Severin sau Hunedoara. Orice mod de incinerare ales respecta normele interne si internationale in ceea ce priveste prevenirea poluarii mediului inconjurator. Echipamentul de incinerare folosit este unul de ultima generatie care face ca emisiile sa fie sub limitele admise.

Firma din vestul si sud-vestul tarii are ca scop, colectarea si incinerarea deseurilor de origine animala, non-animala si a subproduselor de origine animala nedestinate consumului uman. Alvi Serv se asigura ca toate etapele de la colectare la neutralizare sa se desfasoare in cele mai bune conditii, iar resturile de origine animala sa fie distruse intr-o maniera ecologica, in acord cu obiectivele Uniunii Europene si cu legislatia. Aceasta operatiune este foarte benefica atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru sanatatea noastra reducand riscul contaminarii si avand sub control procesul de eliminare a deseurilor animale.

Din postura de client puteti opta pentru servicii de incinerare colectiva (corpul se incinereaza colectiv, iar cenusa este returnata intr-un recipient special) sau incinerare individuala (corpul se incinereaz─â individual, iar cenusa este returnata intr-un recipient special). Alvi Serv este singura societate din tara care face incinerare individuala, cu predarea cenusei intr-o urna speciala.

In ceea ce priveste colectarea, transportul si incinerarea cadavrelor animalelor de companie, aceasta se face numai pe baza de programare, prin solicitare scrisa sau telefonica, iar la incinerarile individuale se poate asista.

Tehnologia de care dispune Alvi Serv este una de inalta calitate si se imbina perfect cu profesionalismul echipei astfel incat sa se poate indeplini cu strictete cerintele tuturor clientilor. Alvi Serv are in dotare un incinerator ecologic de mari dimensiuni, care furnizeaza o rata mare de ardere, la performante foarte bune. Incinerarea animalelor se face sub supraveghere constanta a caracteristicilor gazelor de ardere pentru un control avansat al emisiei de noxe.

Alaturi de serviciul de ecarisaj, Alvi Serv este si un prestator de servicii de colectare, ambalare, transport si neutralizare/ distrugere de deseuri in zona vestica a tarii. 

 

Date de contact:

Str. Bradului, nr. 63, Arad, Romania

Telefon : +40 740 256 276

Fax : +40 257 257 036

Email : contact@alviserv.ro