Apa buna de la robinet? Aqua Munda, filtre de apa!

BUCURESTI - 18 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Ca sa te bucuri de gustul pur al apei, iti recomandam sa comanzi filtre de apa de la Aqua Munda ! Este mai simplu, mai eficient si mai ieftin.

Apa buna de la robinet? Aqua Munda, filtre de apa!

Apa de retea publica din Romania este dezinfectata prin clorinare. Rezultatul? Apa cu un gust puternic de clor si cu un miros pe masura. Dincolo de gustul modificat din cauza clorului, apa de la robinet are in componenta sa si o cantitate insemnata de bacterii, paraziti si nu in ultimul rand, de reziduri de metal de pe conducte.

Nu intamplator, astazi foarte multi utilizatori casnici evita consumul apei de la robinet, inlocuind-o cu cea imbuteliata. Chiar daca apa din comert garanteaza o apa pura, calitatea acesteia este indoielnica. Mai mult, achizitionand regulat baxuri de apa imbuteliata, costurile se vor resimti  si in bugetul lunar.

Solutia? Filtrele de apa, singurele in masura sa ofere avantaje majore: elimina depunerile de calcar, rugina, clorul si mirosul de clor, bacteriile, virusii si alergenii. In plus, filtrele de apa elimina nu numai pericolul imbolnavirii ci si cheltuielile periodice pentru aprovizionarea cu apa imbuteliata.

De unde cumperi filtre de apa la preturi excelente? Simplu, de la un specialist in domeniu: Aqua Munda, companie ce ofera produse performante de filtrare si ionizare a apei.

Aqua Munda iti pune la dispozitie sisteme de nanoficare, sisteme de ultrafiltrare apa si filtru apa dus, toate la furnizate direct de la producatori importanti pe piata de profil.

Cu alte cuvinte, ca sa te bucuri de gustul pur al apei, iti recomandam sa comanzi filtre de apa de la Aqua Munda! Este mai simplu, mai eficient si mai ieftin! Convinge-te!

Filtre de apa, Aqua Munda-Transforma apa de la robinet in apa pura!

Unii o consuma fara probleme pentru prepararea mancarii  si pentru restul activitatilor gospodaresti. Altii insa, o evita si o inlocuiesc cu apa imbuteliata, sau cu cea de izvor. Apa de la robinet este un subiect tabu pentru cei atenti la sanatatea lor. De ce? Statisticile, specialistii si cercetarile arata ca apa de la robinet este nociva organismului uman prin cantitatea mare de clor, bacterii si metale.

Apa de la robinet poate fi tratata! Si nu, nu este vorba de echipamente costisitoare din punct de vedere constructiv si financiar, ci de simple filtre, care odata montate, redau calitatea apei si gustul sau unic!

Avantaje filtre de apa

- trateaza apa intr-un mod eficient, inlaturand orice urma de bacterii, virusi, fier, plumb si clor

- transforma apa contaminata in apa sanatoasa si pura

- nu elimina mineralele din apa

- apa isi pastreaza pH-ul

- nu elimina apa la drenaj

- inlocuieste cu succes apa imbuteliata, ceea ce inseamna economii majore

- sunt echipamente simple prin constructie, insa deosebit de eficiente si fiabile

- se intaleaza usor

- nu necesita costuri de intretinere

De ce Aqua Munda!

Cu o vasta experienta in domeniu, Aqua Munda garanteaza produse de o calitate superioara, cu un randament maxim in tratarea apei de la robinet.

Toate filtrele de apa prezente in oferta Aqua Munda, sunt special concepute pentru a elimina in proportie de 99,9% agentii patogeni si substantele toxice (pesticide, contaminanti organici volatili, fier, oxid de calciu, nitrati, saruri, etc.)

Pe langa filtre de apa performante, intr-o gama completa, Aqua Munda iti pune la dispozitie si servicii de consiliere in alegerea corecta a sistemelor. Astfel, echipa noastra iti ofera sfaturi si informatii utile cu privire la alegerea, utilizarea si montajul produselor.

Un alt avantaj obtinut in urma colaborarii cu Aqua Munda este pretul mic!

Pentru a comanda filtre de apa, acceseaza pagina www.aquamunda.ro si contacteaza-ne!