Atentie la bolile de alimentatie!

Brasov - 15 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Painea Dobrogea Benecol, creata special pentru a asigura o alimentatie echilibrata in nutrienti si care are un rol semnificativ in prevenirea si amelioararea bolilor de alimentatie.

Atentie la bolile de alimentatie!

Statisticile din ultima perioadă arată o creștere alarmantă a cazurilor de boli de alimentație la nivel mondial. Conform specialiștilor, multe din aceste afecțiuni ar putea fi prevenite cu ajutorul adoptării unui stil de viață sănătos. Din meniul zilnic nu trebuie să lipsească carnea slabă, peștele, lactatele, cerealele, fructele și legumele proaspete, evitând pe cât posibil consumul de grăsimi, sare, zahăr şi băuturi carbogazoase.

Medicii nutriționiști recomandă un plan de masă general, bogat în proteine, vitamine, minerale și carbohidrați, aportul caloric fiind dictat de factori precum vârsta, înalțimea, nivelul de activitate, istoricul medical şi genetica. O alimentație echilibrată în nutrienți esențiali organismului poate avea un rol semnificativ în prevenirea și în ameliorarea bolilor de alimentație.

Tocmai din acest motiv și, având în vedere orientarea companiei pentru producția unor alimente sănătoase, producătorul român de panificație Dobrogea Grup a pus la dispoziția consumatorilor pentru introducerea în meniul zilnic, pâinea Dobrogea - Benecol, un produs cu esteri de stanoli din plante ,care joacă un important rol nutrițional și digestiv.

Pâinea Dobrogea – Benecol cu esteri de stanoli din plante, ajută la reducerea colesterolului şi la prevenirea bolilor cardiovasculare. Prin consumul zilnic, timp de două săptămâni, se poate obține o reducere a colesterolului total cu până la 10%. Acestă valoare scăzută se menține pe o perioadă de 12 luni, dacă zilnic se consumă produse cu esteri de stanoli din plante.

Conform specialiștilor de la Dobrogea Grup, persoanele care consumă zilnic pâinea Dobrogea – Benecol își reglează cu această ocazie și problemele digestive, ajungând la un echilibru nutrițional.

Pentru efecte vizibile, este recomandat consumul zilnic a 4 felii de pâine Dobrogea Benecol, pentru o perioadă de minim 14 zile.

În Romania, pâinea Dobrogea Benecol  este produsă de către Dobrogea Grup, într-un sistem integrat de Management al Calităţii, Siguranţei Alimentului şi Mediului şi se comercializează în doua gramaje: 240g, reprezentând doza de utilizare pentru 3 zile de dietă şi 80 g, reprezentând o doză zilnică de 4 felii pâine, care conţin cele 2 g de plant stanol ester necesare reducerii colesterolului. De asemenea,  pâinea conţine  6,63 g fibre alimentare/ 100g produs finit, fiind clasificată conform Regulamentului CE 1924/2006, ca produs bogat în fibre, cu reale beneficii pentru  îmbunătăţirea digestiei.

Produsul este disponibil in retailul modern la nivel national: Carrefour, Real, Billa, Cora, Selgros, Auchan, Mega Image, Carrefour Market

Distribuitorii si retelele interesate de listarea si achizitia painii de secara Dobrogea Benecol sunt rugati sa ne contacteze la urmatorul numar de telefon: 0241.482.103 sau la adresa de e-mail: marketing@dobrogeagrup.ro

Mai multe informaţii găsiţi pe : www.benecol.com si www.dobrogeabenecol.ro.

Produsele Dobrogea sunt echilibrate din punct de vedere nutriţional, sunt alimente sănătoase, de cea mai bună calitate, care păstrează gustul şi aroma produselor tradiţionale româneşti. Compania Dobrogea Grup a lansat de-a lungul timpului produse și activități în premieră pentru piața românească cu rol în îmbunătățirea stării de sănătate a organismului.

Dobrogea Grup este o companie privată cu capital 100% românesc şi reprezintă, de peste 50 de ani, unul din cei mai  importanţi producători din  domeniul  morărit-panificaţie din  România. Compania oferă azi  clienţilor şi consumatorilor  săi peste  300 de produse din  5 domenii de activitate: morărit, panificaţie  – patiserie, produse congelate, cereale mic dejun şi biscuiţi.