Box Container – containere modulare pentru spatii bine delimitate!

Galati - 19 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Industrie

Ai avut nevoie vreodata de o locuinta temporara? Te-ai gandit sa cauti un furnizor de containere modulare? Cei de la Box Container te vor putea ajuta sa dispui de containere modulare pentru a-ti satisface nevoile: toate detaliile necesare cu privire la procurarea acestor containere le vei putea gasi direct pe site-ul firmei.

Box Container – containere modulare pentru spatii bine delimitate!

Box Container produce si comercializeaza numeroase containere modulare care sa corespunda nevoilor clientilor: in acest fel, orice solicitare a ta isi va gasi rezolvare in timpul cel mai scurt. Alege sa accesezi incepand de acum site-ul celor de la Box Container pentru toate informatiile cu privire la achizitionarea de containere modulare!

A investi sau nu in containere modulare cu Box Container?

Cei de la Box Container iti propun containere modulare folosite in diverse aplicatii, chiar si pentru a avea cladiri containerizate, cu pana la 3 nivele. Putand fi folosite atat in calitate de birouri complexe, cat si ca ateliere de lucru, camine sau case de vacanta, tie nu iti ramane decat sa optezi pentru un astfel de produs si sa te folosesti de el ca la carte.

Box Container iti asigura cea mai simpla si practica alternativa de a dispune de un spatiu cu o compartimentare aleasa de tine, amplasat acolo unde iti doresti. Toate aceste containere modulare dispun de structura metalica, instalatie electrica, geamuri termopan, pereti din panouri de tip sandwich, dar si alte dotari indicate de client. Este momentul sa te convingi si tu de acest lucru!

Containere modulare de la Box Container – un altfel de locuinte temporare!

Cei de la Box Container au in vedere productia si comercializarea de containere pe care clientii le pot avea in vedere pentru amenajarea de spatii temporare de locuit cum ar fi birouri, grupuri sanitare, spatii de depozitare, spatii de vanzare etc. Este imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti prin intermediul celor de la Box Container.

Box Container le ofera clientilor posibilitatea de a-si procura containere modulare dintr-o gama extrem de variata: aceasta contine de la containere modulare si pana la containere monobloc, containere maritime noi, reconditionate sau second hand. Indiferent de alegerea ta, trebuie sa stii ca produsele marca Box Container se remarca prin materiale de fabricatie de prima mana.

Daca vei dori sa dispui de containere pe care sa le transformi in grupuri sanitare, trebuie sa stii ca acestea vor putea fi dotate cu tot ce este necesar: de la lavoar si pana la boiler cu apa calda, sistem de ventilare, cabina de dus, WC etc. In acest fel, vei avea parte de un grup sanitar complet si practic, indiferent de locatia in care alegi sa il amplasezi.

Tot cei de la Box Container se vor ocupa si de proiectarea containereleor impreuna cu toate configuatiile si compartimentarile indicate de client: in acest fel, tu vei avea parte de toate serviciile necesare, la care se adauga executia, transportul si montajul  cu ajutor din partea specialistilor. Orice client se poate bucura de solutii personalizate in aceasta sfera de activitate.

Site-ul celor de la Box Container iti sta la dispozitie pentru informatii suplimentare: il poti accesa oricand, iar tot acolo, vei gasi si datele de contact pentru a-i putea apela ori de cate ori este cazul. Box Container este un nume renumit pe piata de containere modulare din Romania!

Box Container – pentru a avea cat de repede containere modulare!