Cabluri de calitate exceptionala cu Cablero

Iasi - 29 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Cablul a reprezentat un adevarat ajutor pentru oameni, in toate domeniile in care acestia l-au folosit. El are forme, dimensiuni si utilizari diferite, dar se foloseste in special in constructii, unde este nevoie de tractiune de sarcini. O firma care se ocupa cu producerea si comercialiarea de cabluri de calitate este Cablero. Aceasta firma are diverse promotii pentru clientii tai si te asteapta si pe tine sa-i descoperi produsele!

Cabluri de calitate exceptionala cu Cablero

Cablurile Cablero pentru usurarea muncii tale

Cablero confectioneaza mai multe tipuri de cabluri:

1. Cabluri de ancorare:

        - Cabluri rigide;

        - Cabluri semiflexibile;

2. Cabluri de tractiune;

3. Cabluri de uz gospodaresc;

4. Cabluri plastificate.

Toate aceste cabluri au la baza lor otelul, care este fie un otel carbon mat, zincat, care prezinta si rezistente, fie un otel inox.

Cablurile din otel se folosesc pentru macarale, ancorari, suspendari si traversari, balustrade, maini curente, decoratiuni interioare sau exterioare, armarea betonului sau cu rol cinematic.

Aceste cabluri pot fi flexibile, rigide sau semirigide si explica foarte bine calitatile lor.

Atunci cand ai nevoie de un cablu este bine sa cunosti urmatoarele lucruri: cantitatea si lungimea cablului, diametrul nominal, clasa si constructia cablului, tipul de inima, sensul si tipul cablarii, acoperirea sarmelor, preformarea si lubrefierea, destinatia cablului, temperatura de lucru, accesorii, sarcina minima de rupere si desigur, sarcina maxima pentru care poate fi utilizat.

Cablurile de ancorare sunt confectionate din otel zincat si pot fi rigide sau semirigide. Ele pot fi utilizate pentru antene radio sau GSM, comunicatii speciale, traversari de apa, suspendari panouri publicitare, hidrofoare sau pompe in puturi, suspendare de cabluri UTP sau cabluri electrice usoare. Acestea se folosesc impreuna cu diferite accesorii.

Cablurile de tractiune se utilizeaza in constructii pentru uz general si pot avea inima textila sau mecanica, pot fi mat-gresate sau zincate. Domeniile de utilizare sunt: macarale, palane, rulante, cabestane, ascensoare sau tirfoare.

Cablurile de uz gospodaresc sunt utilizate numai in gospodarii pentru diferite ancorari usoare sau pentru balustrade. Ele nu se utilizeaza pentru ridicare sau suspendare de oameni sau produse.

Cablurile plastificate sunt acele cabluri care sunt trase in plastic si sunt utilizate pentru ancorare, pentru sigiliu vamal sau pentru uz gospodaresc.

Despre Cablero

Cablero a luat nastere inca din anul 1994 in orasul Iasi. Domeniul principal de activitate al companei este producerea de cabluri de tractiune. Dorinta societatii a fost aceea de a oferi oamenilor produse de calitate, la un pret cat mai convenabil, iar Cablero a reusit acest lucru. Pe deasupra, Cablero a rezistat de-a lungul timpului si acest fapt se explica numai profesionalismului de care societatea da dovada in tot ceea ce face.

Cablero a reusit sa se impuna pe piata romaneasca de profil, iar astazi este una dintre cele mai apreciate si mai cautate companii din domeniu. In anul 1996 Cablero se afla in frunte in Topul National al firmelor Private din Romania. Insa Cablero nu s-a oprit aici si si-a facut parteneri din toata Uniunea Europeana, astfel incat societatea ieseana este la curent cu noile tehnologii, utilizandu-le in premiera si in tara.

Prin seriozitatea si promptitudinea de care a dat dovada in permanenta, precum si prin calitate si experienta, compania Cablero a devenit membra a urmatoarelor asociatii: Asociatia de standardizare din Romania, Asociata romana pentru calitate si Organizatia Europeana pentru calitate.

Printre produsele Cablero se numara diferite tipuri de cabluri, din otel, otel zincat sau inox, si chingile textile. Cablurile Cablero din otel sunt confectionate conform standardelor in vigoare si sunt dedicate multor domenii de activitate. Pe langa acestea, compania mai produce si sisteme de ridicare si de ancorare.

Date de contact

Denumire firma: SC CABLERO SRL

Adresa firma: Calea Chisinaului Km 1, Loc. Iasi, Jud. Iasi, Cod 700179

Persoana de contact: Ing. Augustin Faliboga

Telefon firma: 0232.263.030

Fax firma: 0232.239.090

E-mail: office@cablero.ro

Adresa web: www.cablero.ro